The Order: 1886 - játékmenet sallangok nélkül

  • Írta: zoenn
  • 2014. február 27.
  • Videó
Link másolása
Oké, az alábbi gameplay felvételből már láttunk morzsákat a múlt héten, ám most unalmas kommentártól mentesen élvezhetjük a Ready at Dawn teljességgel moziszerű alkotását. Galahad és Percival akcióban!

Van rá egy kisebb összegünk, hogy a The Order: 1886 az egyik legnagyobb sikernek bizonyul majd PlayStation 4-en. Az alábbi nettó gameplay felvételtől bizonyára magatok alá csináltok, hiszen mind a látvány, mind a hangulat rendben van.

16.
16.
Hát ez nekem nem jön be.. eaz foltos valami lenne a ps4 grafika?
15.
15.
Ra1D3n
#12: Valóban nincs PS4-em, de majd karácsony környékén szeretném meglepni magamat vele. Az általad említett címek egy része multiplatform, az Uncharted meg csak jövőre jön a legutóbb hallott infók alapján, a többi meg meh kategória a számomra. Ezt az egy játékot várom idén PS4-re amire azt tudom mondani, hogy van benne potenciál még a számomra is, de ez a fenti videó mindent tett, csak messze nem győzött meg, sőt...
14.
14.
Kenway
Na ez igen tetszetős , nekem bejött .Ez már kedvcsináló PS4 hez :) de kivárunk még :)
13.
13.
felegyi
Nem új videó, de azért jó ha kirakják mivel a kommentek szerint sokan még nem látták... ez gondolom amúgy is egy sztorit felvezető first chapter gameplay, nem kellene hogy a játék legjavát már itt "eldurrantsák"!
10.
10.
PaulBlake
#8: Nemfogom 100x ismételni magam, és nemis szeretnék veszekedni, de hogy tudod azt kinyilatkozni hogy ezt az egy játékot várod PS4-re. Minek vettél akkor PS4-et?
Több mint 10 cím van ami még most az eljövendő 1 évbe kifog jönni ami miatt vettem én PS4-et. ( inFamousSS., Uncharted., Watch Dogs., The WItcher 3., DriveClub.,) és még sok. Igen tudom hogy sok multiplatform is van közötte, amit letudnák kalózkodni PC-re, de jobb szeretném ha ezek a PS4-re lennének meg !!!

Egyébként a játék eddig kib*szottúl tetszik, de még messze van, s így sokat is fognak rajta dolgozni és 2. jó is hogy csak ennyi videót mutatnak, mert így sokkalta titokzatossabb minthogy egész story-t lelőnék !! Na peace
9.
9.
Drazhar
Ez édeskevés, azt hittem látni fogunk valami ütős betekintést (~5-7perc színtiszta gameplay) erre ez a múltkori videó, aminek a fele átvezető... -.-
8.
8.
Ra1D3n
Hát nem tudom. Vagy a címtől vártam túl sokat, vagy totálisan jellegtelen és érdektelen részeket mutogattak a játékból. Ezt az egy címet vártam idén PS4-re, és eddig ez sem fogott meg. Érdekelne valami mozgóanyag a fent látott 3 percesen kívül, mert ez lényegében ugyanazok a jelenetek voltak amik benne voltak az előző videóban ahol az egyik fejlesztő megosztotta a gondolatait a nézőkkel... Egyenlőre semmi extra, még csak kiemelkedőnek sem nevezném, de azért bízok benne, hogy nem ilyen lagymatag lesz az egész produktum mint amennyit eddig láttunk belőle...
7.
7.
Baracker
Elképesztő a hangulata.
6.
6.
Pharaoh
A koncepció bejövős, a játékrendszer egyszerű, fedezék alapú TPS (pl. Gears of War)! A vizuális megjelenítést "ügyes megoldásnak" nevezném, mert grafikailag nem nagy szám (a karakteranimációk és a cloth tesselation a kiemelkedő ebből a szempontból), inkább a látvány keltette hangulat, ami egyedivé teszi (a komor, nem BF-esen fakó színhasználat), ezeken felül pedig a kamera kezelés és az utómozgásai azok, amik a TV-k elé csalják a gamer-eket! Remélem ütős sztorit (eddig ilyen Chrono Crusade-re hajaz az alaptörténet) és minimum 8 órás játékidőt kap (mert egyébként felejtős lesz számomra, sok középszerűre vagy annál is felejthetőbbre sikerült TPS-ben csalódtam, az utóbbi kb. 5 év során)!
5.
5.
ulikedegs
engem totálisan meggyőztek :)
4.
4.
Pasallusz
Uncharteed3+TLOUS+KZ3 játékok hangulata jött át az 1886-os év futurisztikus köntösében (titkok-titokzatosság+hangulat fokózó zene-misztikum+shoooter) Az igazság a játékban található majd meg :) PS1+PS2+PS3 mellé hamarosan aktuális PS4 :)
3.
3.
Csoki80
Most már nem tudom hova rakni ezt a játékot.... De azért jó
2.
2.
pinapecér
wow!!!!! Nem hiába PS cím.:)
1.
1.
J Adam
Hatalmas játék lesz az biztos.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...