Heroes of the Storm - hamarosan indul az alfateszt

  • Írta: zoenn
  • 2014. március 4.
  • Korai verzió
Link másolása
A Blizzard Entertainment MOBA-ja hamarosan alfastátuszba lép, egyelőre csak az Egyesült Államokban - erősítette meg a fejlesztők illetékese. A meghívókat hamarosan szétküldik.

A Blizzard legfrissebb blogbejegyzéséből kiderült, hogy hamarosan kezdetét veszi a Heroes of the Storm alfatesztje, a fejlesztők ugyanakkor hangsúlyozták, hogy a MOBA messze sincs kész, és nem kevés polírozás vár rá.

Jelenleg így néz ki a játék:


A csapat hamarosan szétküldi a meghívókat a szerencsés kiválasztottak részére, akik elsősorban az Egyesült Államok játékosai közül kerülnek ki - az európai debüt dátuma még nem ismert.

A legszebb az egészben, hogy az alfateszt során nem kell titoktartás, magyarul a játékosok képeket és videókat oszthatnak meg a Heroes of the Stormról, így hamarosan új információk látnak napvilágot a várva-várt alkotásról.

7.
7.
papi
uncsi ez az 5 éveseknek még éppen elfogadható adok kapok, csak azért mert voltak annyira hülyék és nem láncolták magukhoz Icefrogot, feltétlenül kell a dota 2 ellen indítani valami, ízig vérig lejárt, szarrá copyzott szemetet, láttam ezeket a dolgokat visszaköszönni ha jól emlékszem valamelyik kínai vagy indiai mobában... Nagy csalódás vagy Blizzard, beállsz a futószalagra, tényleg ez lenne a sorsod?
5.
5.
jszili32
#3: Akkor menj el szemészetre, pl vannak ilyen pajzsos felületek amiről visszaverődik a lövés , hol láttál olyat dotába????
4.
4.
Elyas
Ha
Hát jóval másabb mint a Dota, majd meglátod :)
3.
3.
toriell
Ugyanolyan mint a dota más grafikával.. semmi extra nincs benne első látszatra majd kiderül.
2.
2.
toriell
Igen igen biztosan te játszottál XDDDD....
1.
1.
fail0verFlow
ahhoz képest hogy már hetekkel ezelőtt játszottam...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...