PC-re is jön a Castlevania: LoS – Mirror of Fate HD

  • Írta: zoenn
  • 2014. március 13.
  • Hír
Link másolása
A Konami megerősítette, hogy számítógépeken is napvilágot lát a Castlevania: Lords of Shadow – Mirror of Fate HD, a MercurySteam sorozatának mellékága. Ráadásul nem is kell sokáig várni rá: még ebben a hónapban érkezik.

Még ebben a hónapban megjelenik PC-re a Castlevania: Lords of Shadow – Mirror of Fate HD, az eredetileg Nintendo 3DS-re szánt oldalnézetes mellékág a Belmont-klán történetéről. A nagykonzolos változatoknál is tartalmasabb verziót kapunk: online ranglista, Boss Rush mód és steames achievementek várnak ránk.

S ami a legjobb: a grafika minősége össze sem hasonlítható a konzolos verziókéval. Megjelenés még idén márciusban!

A következő képek már a PC-s portból származnak.

6.
6.
Necreon
Ennek a LoS2 előtt lett volna értelme, így az ég egy adta világon semmi nincs, hogy a LoS első perceiben elmesélik az egész sztorit. A gameplay pedig önmagában tucatplatformer, abból se a legjobb.
5.
5.
RangerFox
Nem nagyon tetszett, egy mezei katonát két percig kellett ütni, majd 20 méter futás után egy újabb, nem nagyon változatos, így a demoja alapján nekem nem jött be, így biztos nem fogom beszerezni 3DS-re, PC-re talán, leárazáson, nagyon nyomott áron talán...
4.
4.
Cristiano
ezt nem fogom ki hagyni:)
3.
3.
daenath
Ennek orulok, konzolos kent is, mivel ez meg hianyzot (melesleg epp a Syphony of the NIghts IOST-t halgatom: Wandering Ghosts)
2.
2.
DarkLord
Na ennek nagyon örülök. Itt lesz még a DLC is a Lords of Shadow-hoz meg ez is, jó hónap.
1.
1.
DON GONDOCS
Végre, a demóját próbáltam az tetszett. Szóval megéri kiadni minden platformra.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...