Frissítve: Battlefield 4 - késik a PC-s Naval Strike

  • Írta: fojesz
  • 2014. március 25.
  • Csúszás
Link másolása
A Battlefield 4 legújabb kiegészítője ma jelenik meg, üröm az örömben, hogy a DICE az utolsó pillanatban eltolta a számítógépes verzió rajtját, és nem is árulta el, hogy mekkora csúszásra számíthatunk.

A Battlefield 4 Premium-tagjai mától tölthetik le a játék harmadik DLC-jét, a Naval Strike-ot, a rossz hír viszont az, hogy a DICE az utolsó pillanatban eltolta a PC-s verzió megjelenését.

"Észrevettünk egy hibát, amit ki kell javítanunk. A minőség a legfontosabb számunkra, ezért nem adjuk ki a PC-s Naval Strike-ot, amíg nem érezzük úgy, hogy a lehető legjobb" - olvasható a Battlelogon. "Ezen kívül egy nagyobb frissítésen is dolgozunk, ami a PC-s Naval Strike-kal együtt jön, és a Tablet Commander hibáit oldja meg."

Azt már nem tudtuk meg, hogy mennyit csúszik a DLC, és hogy ez milyen hatással lesz az április 8-ra tervezett nemprémiumos rajtra.

Update! Az Xbox One-os változat is késik...

8.
8.
Dark_Temptation
#3: a bf4-et sem akarták kiadni. ne a dice-ott szídd ea bácsi a felelős.
7.
7.
sloth
6.
6.
hurkagyurka2
"Észrevettünk egy hibát", és a többivel mi lesz? Meg ez, hogy "A minőség a legfontosabb számunkra", ez is meredek kissé...
5.
5.
Fooxfire
bekapcsolom gép irány gamekapocs... nézelődök nézelődök
"Idén nem az EA lesz a legrosszabb cég"
közvetlen fölötte
"Battlefield 4 - késik a PC-s Naval Strike"
\o/ az este jól kezdődik
4.
4.
Animejetix
#3: Ezen a hsz-en egy jót röhögtem :D köszi de igaz
3.
3.
Sun9us
Mekkora bug lehetett már, ha a Dice mégsem adta ki? Sosem voltak szégyenlősek, egy raklap bugot kiadni, és játéknak nevezni, de úgy néz ki, ehhez még nekik sem volt pofájuk kiadni, pedig ez nagy szó.
2.
2.
Cristiano
nem baj csak ne legyen bugos
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...