EA: Arkhamot csinálnánk a Star Wars-ból

  • Írta: fojesz
  • 2014. március 26.
  • Hír
Link másolása
Az Electronic Arts vezérigazgatója úgy nyilatkozott a napokban, hogy abba az irányba szeretnék terelni a készülőfélben lévő Star Wars-játékaikat, amit a Batman: Arkham-sorozat is képvisel.

Mint tudjátok, az EA 2013 májusában állapodott meg a Disney-vel arról, hogy ő szállíthatja a közeljövő Star Wars-játékait - az első ilyen az új Battlefront lesz, ami a DICE-nál készül, és várhatóan 2015 nyarán kerül boltokba.


Túl sok konkrétumot nem hallottunk ugyan az EA Star Wars-terveiről, nemrég viszont a cég vezérigazgatója, Andrew Wilson arról beszélt a CNN-nek, hogy azt az irányt szeretnék képviselni majd a címmel, amit a Batman: Arkham-sorozat is.

"A Warner Bros. azt csinálta a Batmannel, hogy fogta a cím gyökereit, és mindazt, ami Gotham City falain belül van, és egy olyan interaktív élményt tett le az asztalra, ami tényleg kötődik ahhoz, amit látni szeretnél a filmekben, vagy amiket olvastál a képregényekben" - mondta, majd hozzátette, hogy mindettől függetlenül az Arkham-sorozat igazi értékét az jelentette, hogy mégis saját lábakon állt, és ez az, ami számukra különösen érdekes: "Nem olyan játékokat szeretnénk készíteni, amik újra elmesélik a filmek történetét."

Mit szóltok? Jó helyen keresgél az EA?

20.
20.
vnm51
#18: Egyetértek, bár az RC az olyan, mint a Splinter Cell-ben a Double Agent rész. Az de mégsem az. Az RC egy mellékszál nem része a fő történetnek, (jedi-sith vonal). Ettől függetlenül tény, hogy jó.
Az SWTOR-t nem minősítem, nem a játék történetszálával van bajom, hanem minden mással.
Amikor ezek az emberek új tervekről beszélnek, akkor azt én úgy képzelem el (persze ez szubjektív), hogy egy hatalmas bejárható univerzum, kb Skyrim-es játékmenettel, sok felderítendő bolygóval, űrszektorral és változatos karakterekkel.
Személy szerint nem szeretnék látni, - még ha jó kivitel/történet lenne is - egy elemi lövöldözős fps SW játékot. Mert, hogy mit szeretnének, és mi lesz belőle azt hiszem már mindannyian tudjuk, hogy nagyon más tud lenni (és általában az is sajnos).
19.
19.
Macifasz
#3: Ez hatalmas +1 részemről! Igaz a nagy álmom még mindig egy klasszikus Kotor III. Leszarom, hogy a fejlesztők a The Old Republic MMO-t tartják annak, nekem sohasem lesz az.
18.
18.
siedrenn
#9: A 10es leírta, nem teljesen értek vele egyet, mert a Battlefront I.et semmiképp nem sorolnám ide, Empire at War az so-som Republic Commando viszont pont az egyik legértelmesebb SW játék.
Zárójelben jegyzem meg, hogy a Force Unleashed PS2-es verziójával nagyon jól elvoltam, X360-on viszont nem tetszett. Amellett viszont, hogy milyen is a játék maga, elvitathatatlan, hogy az egyik legjobban megírt SW-történet van mögötte. Szigorúan az első részről beszélek.
SWTOR-ra nem kell emlékeztetned. Elég sokat játszottam vele, értek valamennyire az mmo-khoz is. Hibái ellenére nem veszélyesen rossz játék, tény, hogy sem történetileg nem állja meg a helyét, mint SW játék, habár egy mmo-hoz képest meglepően jól kidolgozott történettel rendelkezik, se játékmechanikailag nem alkotott semmi maradandót.
Az, hogy te és valószínűleg sokan mások úgy látjátok, hogy KOTOR játékok óta nem volt értelmes SW játék, valószínűleg ez lehet a hátterében annak, hogy delikvensünk azt nyilatkozta, hogy úgy szeretnének hozzányúlni a továbbiakban a témához, ahogyan azt a Warner tette a Batmannel az Arkham sorozat esetében, hogy olyan történeteket adjanak nekünk, amiket filmekben is szívesen látnánk. És ez akárhogy is nézzük, dícséretes hozzáállás.
17.
17.
Ragnarox007
#15: Hidd el, úgyis elfogják b@szni, szóval elmerik :)
16.
16.
Drazhar
A megközelítés jó, várjuk a végeredményt.
15.
15.
Necreon
Ez létezett már korábban is, remek kis sorozat volt, úgy hívták Jedi Knight. EA. Ha el mered b@szni...
14.
14.
crytek
Remélem single cucc lesz multis kell a francnak!
11.
11.
DON GONDOCS
Ha arkham stílusban csinálnak játékot az csak és kizárólag a Boba fettes fejvadászról lehet mást nem nagyon tudok elképzelni. persze volt már próbálkozás ebben a témában Star Wars: Lethal Alliance, valaki?
10.
10.
BryceHUN
#9: Empire at War, Battlefront I-II, Republic Commando
9.
9.
vnm51
#8: Elolvastam pontosan. De emlékeztetlek az SWTOR-ra. Ott is azt akarták. És hogy mi lett belőle azt hagyjuk. KoTOR 1-2 óta mondj nekem egy értelmes SW játékot.
8.
8.
siedrenn
#7: Star warsot akarnak csinálni. Olvasd el, hogy pontosan mit ír a cikk, mert a címe nagyon félrevezető.
7.
7.
vnm51
De szeretném már azt hallani hogy "Star Wars-ot csinálunk a Star Wars-ból". Mert amit mostanában művelnek ezzel a sci-fi világgal az egészen fantasztikusan röhejes...
6.
6.
Antihero
Én aggódok. Ha maradnak a megjósolt megjelenési dátumnál, akkor szűk egy éve lesz a DICE-nek mindezt összehozni. Az alapokról felépíteni mindent, ahogy az úr mondta. Mivel most a csapat a bf4-et polírozza, meg a dlc-vel szórakoznak. Nem is dolgozhatnak máson. Szépen hangzik, amit mond, de én még várok valami konkrétumra.
5.
5.
strike19
Várós.De egy Rogue Squadron remakenek jobban örülnék.
4.
4.
névtelenség
Ez még talán működhetne is....
De akkor ne egy meglévő szériát forgassanak ki, hanem álljanak elő egy új címmel.

Retardáltak kedvéért:
Ne a Battlefront, Kotor vagy a JK sorozatot írják át, hanem adjanak ki egy új címet (pl. mint a Boba Fettes cucc).
3.
3.
eszem
Ilyen stílusban szívesen látnék egy új Jedi Knight részt...
2.
2.
Cipo3
#1: Pont ezen gondolkodtam a napokban, hogy beérném 15 másodperccel, csak adjanak valami gameplayt az E3-on. Ne átvezető animációt.

S a DICE már több mint egy éve dolgozik rajta, ne most találja ki az EA milyet akar. Remélem ezt a második játékra értette amúgy az ötlet nagyon jó.

Valamint egy kis félelem: remélem nem 3,5 órás lesz a játékélmény mint a BF4 esetében. S remélem nem csak multiplayer game-t írnak. Mint most szokás arrafelé.
1.
1.
Cristiano
Remélem E3 lesz gameplay
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...