Rainbow 6: Patriots - már háromszor újrakezdték

  • Írta: fojesz
  • 2014. március 28.
  • Hír
Link másolása
Arról ugyan hallottunk már, hogy a Rainbow 6: Patriots fejlesztését újra kellett kezdeni, az viszont új információ, hogy a Ubisoft állítólag háromszor is resetet nyomott a projekten.

Kétségünk sem lehetett afelől, hogy a Rainbow 6: Patriots háza táján valami nincsen rendben. A játékról alig beszéltek a bejelentése után, ráadásul tavaly decemberben a Ubisoft már megerősítette, hogy újrakezdték a fejlesztését.

Az viszont új infó, amit az általában megbízható Superannuation szellőztetett meg: a csapat úgy tudja, hogy a Patriots fejlesztését már háromszor újraindították, ami azt jelenti, hogy minden alkalommal a nulláról kezdtek el dolgozni a projekten.

Hogy ennek mi az oka pontosan, azt nem tudni, és a Ubisoft sem akart reagálni a hírekre. Korábban a kiadó arra hivatkozott, hogy bár a fejlesztők eredeti víziója jó volt, maga a játék "nem működött", illetve valószínűleg az is bekavart a képbe, hogy a Rainbow 6: Patriots ezzel párhuzamosan újgenerációs projektté vált.

4.
4.
Gykrizsi
Az Ubi így is nagyon sok játékot add ki az utóbbi időkben, vagyis kibírható, míg ez megjelenik. A játékok minősége is igen magas (szerintem), vagyis nem lesz gond ezzel se.
3.
3.
Cristiano
majd egyszer elkészül:)
2.
2.
crytek
Az ilyen újrakezdet kaszált cuccok szoktak általában nagyon jók lenne (ugye amikor utólag kiadnak trailert képeket a kukázott cumokról)

Soha nem értettem ezeket a dolgokat.Ezek szerint ők nem is nekünk csinálják a játékot hanem maguknak (vagyis nekik tetsszen aztán nekünk meg vagy igen vagy nem?) Sajnos ubi inkább más szériát nyomat ezt a meg nagyon elhanyagolja :( Remélem a Division alatti engine-en fut majd ez is mert az egész ütős cucc!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...