PS Vitán bővül ki a Silent Hill-sorozat

  • Írta: fojesz
  • 2014. április 20.
  • Bejelentés
Link másolása
Méghozzá két korábbi epizód portjával. A Konami letölthető formában teszi elérhetővé a Silent Hill: Originst és a Silent Hill: Shattered Memoriest, amikben közös, hogy mindkettő kapható volt PSP-n is.

Miközben arra várunk, hogy érkezzen valami említésre méltó játék is Silent Hill-fronton, a Konami csendben, fű alatt bejelentette, hogy PlayStation Vitán is elérhetővé teszi a Silent Hill: Origins és a Silent Hill: Shattered Memories című epizódokat. Letölthető formában jön mindkettő, 10-10 euró fejében - pontos megjelenési dátum még nincs.

A Silent Hill: Origins 2007-ben mutatkozott be PSP-re, de később PS2-es változat is készült belőle, a története pedig a teljes sorozat előzményéül szolgált. A Silent Hill: Shattered Memories 2009-ben jelent meg, és bár egy rövid ideig Wii-exkluzív volt, ugyanúgy kiadtak hozzá egy PSP-s és PS2-es verziót is.

5.
5.
mamgu
#1: Az első letölthető a ps classics menüpont alatt a store-on, de a másodiknak örültem volna én is legjobban, nem ez fos amit utoljára kiadtak a vitára, de ez a kamionsofőrös nem volt olyan rossz ennek örülök.
4.
4.
Cristiano
3.
3.
crytek
PC-re a HD verziót !!!!!
2.
2.
suresz
shattered memories.t kiadhatnák ps3-ra!
1.
1.
Yanez
Inkább a két első részt adták volna ki, annak sokkal jobban örülnék. Ezek pedig őszintén szólva, nem érdekelnek. Az Origins is csak bizonyos ideig tudott lekötni anno.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...