GRID Autosport - az endurance versenyekről

  • Írta: fojesz
  • 2014. május 24.
  • Videó
Link másolása
A GRID Autosportot jóformán az utolsó pillanatban jelentették be, nem csoda, hogy viszonylag sűrűn érkeznek hozzá a látnivalók. Ma a megbízhatósági versenyek kapják a főszerepet.

A GRID Autosportban öt különböző versenystílus kapott helyet, ezek közül az egyik a megbízhatósági versenyek kategóriája: a játék új előzetesében a játékbeli jelenetek mellett valódi versenyzők mondanak néhány rövid gondolatot a műfajjal kapcsolatban. A GRID Autosport június 28-án jön Európába, PC-n, PS3-on és Xbox 360-on is játszható lesz.


10.
10.
shatterhand
#9: Inkább keress mást és ne ettől várj szimulációt.
9.
9.
kredencferenc
Remélem nem lesz olyan árkád mint az előző kettő. A Grid 2 alapból kiesett a belső nézet hiánya miatt, az elsőhöz pedig egyszerűen képtelen voltam behangolni a kormányomat, pedig még verseny közben manuálisan is állítható rajta az érzékenység mégis lépten-nyomon kipörgött a Mustang, a driftes Skyline meg meg úgy kanyarodott mint a bevásárlókocsi. Kontrollerrel meg nem akartam játszani. Remélem ebben már lesz szimulátor mód minimum TOCA Race Driver 3 szintű fizikával.
8.
8.
Mikeee
Kicsit Shift Unleashed-nek tűnik elsőre. Koppintás szaga van...
7.
7.
rocket182
6.
6.
shatterhand
#2: pontosabban:
10perc helyett lesz 40 ezuttal
5.
5.
gegisz13
Nem tűnik rossznak, de megnézve, hogy mit tettek le eddig az asztalra, ez már elég rókabőrnek tűnik. Visszanézve a Grid-et vagy a Dirt-öt látszik, hogy azokba sokkal több munkát fektettek, amelyek már 5-6 éves játékok
https://www.youtube.com/watch?v=6HdUta6xXhU
https://www.youtube.com/watch?v=4AgOWrz2OMA
3.
3.
strike19
Lesz benne osztott képernyő? HA nincs nem érdekel.
2.
2.
Drought
3 perc helyett 5 perces futamok lesznek ebben az endurance-ben?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...