E3 2014: Assassin's Creed - kooperatív bizonyíték

  • Írta: fojesz
  • 2014. június 9.
  • Pletyka
Link másolása
Már korábban pletykáltak arról, hogy az Assassin's Creed: Unityben négyfős kooperatív mód is lesz, és látszólag ezt erősítik meg a Los Angeles-i Convention Center környékét díszítő molinók.

A Gamekapocs már két összeállítást is közzétett az E3 helyszíni fotóival (itt és itt), ahogy annak lennie kell, a Convention Center környékét elárasztották a játékos molinók.

A legbeszédesebb ezek közül az Assassin's Creed: Unity hirdetése, melynek érdekessége, hogy nem egy, hanem mindjárt négy különböző assassin feszít rajta. A találgatások szerint ez a bizonyíték rá, hogy a korábbi pletykáknak megfelelően az új részbe egy négyfős kooperatív mód is kerül.

A co-op hírét még áprilisban szellőztették meg, akkor azt lehetett hallani, hogy a Ubisoftnak két Assasin's Creed: Unity-demója lesz az éjjel: az egyik a single playert, a másik a kooperatív módot mutatja be. Utóbbi egyébként önálló történetet mesél majd el állítólag.

7.
7.
Bazsika B
#6: Én úgy értettem hogy az a fajta Multi is benne legyen. Nem úgy hogy pont olyan legyen. Azt én se szeretném túlságosan. xD
6.
6.
christopher24
#2: Az a Multiplayer semmiképpen se legyen benne, mint ami a 4-ben. Kb. mintha egy free-to-play játékkal játszottam volna a mikrotranzakció miatt. A 3 multijával sokat játszottam, de a 4-ben egyszerűen semmit nem bírtam feloldani, mivel pénzt alig lehetett kapni a menetekért akárhogy játszottál.

A co-op játékmód jó kivitelezéssel sokat dobhat a játékon, de mellette remélem nem hanyagolják a single playert, és visszatérnek az eredeti koncepcióhoz és végre egy assassinnal kell lopakodni.
5.
5.
DON GONDOCS
Assasins 4 Creed: már csak a zombik hiányoznak vagy az űrlények. Tény hogy jót tenne egy kis vérfrissítés a sorozatnak és a coop jól is elsülhet.
4.
4.
jardo
A prev-gen AC-t (Comet?) is megmutathatnák végre...
3.
3.
adam6751
Több hivatalos kép is van már a főszereplőről.
Ezt meg be rakhatnátok hírnek (egy kis érdekesség) :
http://www.loadthegame.com/2014/04/15/assassins-creed-5-details-leaked-parkour-artists-working-game/
2.
2.
Bazsika B
Felőlem tegyenek co-opot bele a lényeg hogy legyen Multiplayer. Mármint az a multi ami az AC4-ben is volt. Ha nem lesz akkor b*szh*tják az eladásokat. Ha a Cometben se lesz akkor lazán nem lesz meg a 100 millió eladott AC mostanában
1.
1.
Cristiano
annyira várom bemutatást
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...