E3 2014: Mortal Kombat X - csonttörő gameplay

  • Írta: zoenn
  • 2014. június 10.
  • Videó
Link másolása
A Sony showján lelepleződött a Mortal Kombat X is, a gameplay videóban Scorpion és Sub-Zero mellett két új harcos is bemutatkozott. Vér, gerinctörés, rémálomszerű helyszínek - a NetherRealm ismét kitett magáért.

A Mortal Kombat X brutális és kegyetlen, ahogy az várható volt, s mindezek tetejébe még remekül is néz ki. Sub-Zero és Scorpion összecsapása mellett egy őrült, csuklyába bújt leányzó csap össze egy benga óriással, akinek nyakában kistestvére csücsül - a törpe néha-néha beszúr egyet a csajnak.

A játék arénaalapú támadásokat vonultat fel, a környezetet sokkal jobban kihasználhatjuk, mint legutóbb - további információk ezen a héten várhatóak.

A Mortal Kombat X PC-re, Xbox 360-ra, Xbox One-ra, PS3-ra és PS4-re készül.

21.
21.
PrimYaz00
#20: most nem az mk1ről van szó :) tudnék neked mutatni olyan kontroller kombókat, amire szerintem simán azt mondod, hogy könnyebb lenyomni, mint billentyűzeten
20.
20.
DarkLord
#19: Szintén :D Bill-en Experten végigverek mindenkit, kontrollerrel meg már Mediumon szenvedek az 5. ellentől kb. ennyi a különbség a bill javára, szerintem sokkal gyorsabban betudod ütni a kombókat :)
19.
19.
ktome
#8: Szerintem nem volt gond a billentyű kiosztással, persze, ha nem ehhez vagy szokva, akkor jogos. Én a mai napig jobban tudom billentyűzettel játszani, mint kontrollerrel.
18.
18.
szenye
Ez már undorító szerintem.
17.
17.
RangerFox
Az előző trailer jobb volt.
16.
16.
nero66
#2: Szerintem a készítők sem tudták, hogy akkor ez most Injustice vagy Mortal Kombat, ezért biztos ami biztos, raktak bele 2 DC-s hőst is...
15.
15.
nero66
WOW! MK DLC-t kap az Injustice? Most nagyot csalódtam...
14.
14.
Kenny88
Bizalomgerjesztő. Végre, stílusához mérten, valósághűnek tűnő mozgás, amit már oly rég óta vártam az MK-tól. Jóféle lesz azt meg kell hagyni.
13.
13.
Yanez
És ismét mosolyogva vár rám a temérdek idő, amit majd ez a játék elvesz tőlem. :)
12.
12.
Ez nagyon nagyon kemény! :O A grafika egyre inkább valósághű lesz és ez szerintem jó! Plusz pont továbbá még a környezet felhasználása és a kegyetlenül valósághű X-Ray-ek és Fatality-k. Biztos, hogy meg fogom venni. :)
11.
11.
pjoco
#8: Ezt billentyűzettel nem is érdemes el kezdeni.
10.
10.
Dízel
a 2 új karakter inkább vicces... sajnos, nem tudom mit keresnek itt.
a kivégzéseken kivül nem nagy cucc az egész...
8.
8.
ribizly
#4: Sajnos teljesen egyet kell értsek. Nagyon látszik rajta, hogy az Injustice ihlette az irányítást, nem pedig a 2011-es MK9. Sehogyan sem sikerült megszoknom az Injustice irányítását, ezért bár kap majd tőlem egy esélyt, de félek nem fog akkorát ütni. Ráadásul az már eleve egy negatívum, hogy ebben is benne lesz a High Voltage keze, ami biztosítja a rettenetes PC portot (itt elsősorban a billentyűkiosztásra gondolok (G, G, G, ...), aki játszott vele tudja mire gondolok). Remélem nem lesz igazam és végre kapunk egy olyan játszhatóságú és élményű verekedős játékot, mint az MK9 és hozzá egy remek multiplayer megoldást (nem olyat, mint az MK9...).
7.
7.
strike19
Nekem nem nagyon jönnek be a új két karakter remélem több új karakter nem lesz.Inkább Reiko,Shinon vagy Kai ,Tanya látnám szívesen de Futji sem rossz.
A betű stílust szoknom kell.Szerintem kötelező vétel lesz.Ebben nem fogok akkorád csalódni mint az Injustice-ba.
6.
6.
roli33
Brutál! Nagyon jó a grafika, és a mozgásanimáció!
5.
5.
csoki0619
#4: Nekem tetszik! És örülök hogy tovább csiszolják a karakterek mozgását! Egyébként a női karakterek közt is van egy-két nagyon erős, pl. Sonya és Sindel, de Kitana-t is szeretem. Na persze ez szubjektív, a többi asszony karakter is erős, ha tudod a kombókat! :-)
4.
4.
DarkLord
Ez már inkább Injustice a harc mechanizmus terén...a két új karakter meg kit érdekel szint lett. A csaj egy fokkal érdekesebbnek tűnik, de mivel női karakterekkel nem szoktam játszani így max. kipróbálom egyszer a kivégzéseit meg mit tud azt a feledés homályába is fog veszni nálam. Az a batár meg béna ahogy van azzal a kis féreggel a nyakában :)

Nálam már most nem veri a 2011-et, pedig még nem sokat láttunk belőle. A 2011-es egy korrekt feltámasztása lett a sorozatnak és mai napig úgy érzem , amikor játszom vele. mintha az első részével játszanék a játékteremben 20+ évvel ezelött :) Sokkal olajozottabban megy a verekedés a 2011-ben, mint itt. Ez Injustice lesz MK szereplőkkel...nekem egyenlőre nem tetszik őszinte leszek amiket láttam belőle, de játszva bizonyára változni fog a véleményem :D Mert azért Sub Zero rlz meg MK forever!
3.
3.
Lorthirash
Tuti vétel azért fejlődött egy kicsit
1.
1.
Cristiano
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...