E3 2014: Far Cry 4 - képek és gyűjtői kiadás

  • Írta: zoenn
  • 2014. június 10.
  • Hír
Link másolása
Már előrendelhető a Far Cry 4 gyűjtői kiadása, amelyben többek közt megtaláljuk az őrült főgonosz, Pagan Min 7,9 hüvelykes szobrát is - a Kyrat Edition viszont nem lesz olcsó. Friss képekkel is szolgálhatunk.

Aki olcsóbb kiadásra vágyik, bizonyára megelégszik a Limited Editionnel, amely három extra egyjátékos küldetést tartalmaz Hurkkal a főszerepben, illetve egy szigonypuskát. A fickó ismerős lehet a Far Cry 3 DLC-iből.

A legdurvább gyűjtői kiadás a Kyrat Edition lesz, amit potom 129,99 dollárért vesztegetnek minden platformra. Ékessége a 7,9 hüvelykes Pagan Min-szobor, amely egy elefánttrónon ábrázolja a játék - egyébként Troy Baker által megszólaltatott - főgonoszát. A Limited Edition tartalmán kívül kapunk egy 16,5 x 30 hüvelykes propagandaposztert, egy útikönyvet, egy Kyrat-térképet, valamint egy gyűjtői dobozt.

A Far Cry 4 november 20-án jelenik meg PC-re, PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra.

Ha lemaradtál volna az játék nyitányáról vagy a Sony konferenciáján levetített gameplayről, kattints a linkekre!

22.
22.
selejtes
#21: Az ac baja, hogy létezik, másik meg, hogy emberek tömegei képesek azonosulni ezzel a kapucnis, szinte suhogó gatyás sutyerák, féreg, sompolygó mócsinggal.
Szerintem még a fanok is elhiszik magukról, hogy ők az ac főhőse mikor kimennek az utcára, kapucnit fel, majd fel a fákra, fáról fára szökkenve haladnak az abc felé zacskós tejért, közben ízületvédőt kortyolva, hogy leérkezéskor nehogy sérüljenek.
Biztosra veszem, hogy amikor kitalálták ezt a karaktert akkor a mindennapokból is merítettek, hogy milyen vagány, menő kemény gyerekek ezek a kapucnis selejtek.Most a watch dogsban is hasonló a helyzet, ott még kendőt is használ a nyomorult.
Az általad leírt támadási mechanizmus meg csak arról szól, hogy legyen sikerélményed, igen te megcsináltad, a nagy ac főhős.Ha némileg valósabb lenne a harc akkor olyan fél percig élne ez a szerencsétlen.
21.
21.
Tyranio
#20 Videojáték logika. Engem jobban zavarnak a túlélt, több száz méteres halál ugrások és a templomosok retardáltakat alkalmazó üzletpolitikája (értsd, egyenként támadnak rád és alig használják a lőfegyvereiket, de még is akkor megvárják míg az egyik bajtársukat a puska elé rángatod). De ha már ezekbe nem kötök bele, akkor a bohóc egyenruhába már csak nem fogok.

Ez az AC bája.
20.
20.
selejtes
#18: szerintem az AC is egy hulladék. Olyan tömegben próbál elvegyülni ahol csak ő hord kapucnit, igen nem feltűnő. Eleve mikor meglátom a karakterét, ezt a kapucnis hülye gyereket egyből forog a gyomrom.
18.
18.
#10: A ubi konkretan semmi ertekelheto jatekot nem adott ki az ac ota.
Azzal kezdodott a melyrepules.
De minek is eroltessek meg magukat. A sok hugyagyu igy is megveszi mert csilivili, a marketing meg beleveri a huyle fejebe, hogy ez jo es neked ez KELLL!!!
Es mukodik
17.
17.
#15: A fogonosz buznya es a story meg olyan ertelmes lesz mint a zurhajo c nemet remekmu...
16.
16.
#14: Nekem az indie-oldgame kisfogyis gepre a minap kerult fel az 1. resz es marha szorakoztato (gondoltam jatszok fel orat aztan 5 palya lett belole).
A 2.-at meg kb fel eve jatszottam vegig masodjara.
A 3. meg fent van, de olyan kibaszott idegesito es retardalt az egesz jatek, hogy ott abbahagytam amikor azt az agyament amcsit a repulonel meg kene vedeni.
Az egesz egy sablonos zs kategorias jatekklise gyujtemeny 0 otlet otvar.
Minden csak nem szorakoztato.
15.
15.
Tyranio
Mindig is arra vágytam, hogy egy 20 centiméter magas, meleg, rózsaszín öltönyös, szőke kozák nézzen vissza az íróasztalomról.
14.
14.
Pizza74
#7: Mesélj milyen izgalmas volt a 2. rész és hogy mostanában milyen sokat veszed elő az első részt! :D
13.
13.
Ra1D3n
#7: Hát, nem tudom. A Far Cry első két része volt az igazi hulladék szerintem. Egy lagymatag fospermet, amiben semmit nem lehetett élvezni(max a grafikát, de én arra meg nem élvezek, nem úgy mint egyesek. Kéretik ezt úgy olvasni, hogy mikor kijöttek a játékok látványilag eléggé odabasztak). A Far Cry 3 abból a szempontból jobb, hogy szerintem sokkal élvezhetőbb lett, lett egy története ami ha sablonos is lett, meg mindenki tudta, hogy mi fog következni, ettől függetlenül mindenki végig nyomott Vaas(és Hoyt) miatt.
12.
12.
roli33
#7: Sajna én se tudtam végigvinni. Nem szippantott be, hiába reméltem, hogy meg fog tetszeni annyira, hogy végig is vigyem. Talán a nyáron újra rászánom magam, hátha.
11.
11.
DarkLord
#10: Ez tény, hogy az Ubi játékokat mostanában nemigen kellett elővenni még egyszer..sajnos. Na jó a 2 legújabb Rayman azért odabasz az fenn van a gépen, annak bármikor nekiállok pár pályát letolni :)
10.
10.
mestermagyar
#9: De valahogy mindig olyan az érzésem, hogy alig kapok embert ölni. Odamegyek, és szerintem egy outpostot 1 perc alatt kinyírsz ha nyíltan kiállsz ellenük. Kevés a fegyver is, olyan kib*szott árkád, és megszokott lett az ubisoftnál az, hogy amit megvettél, azt soha többször nem kell.
9.
9.
mestermagyar
#8: Lehet hogy én toltam azóta túl sok red orchestrát, meg ranger modban metrót. :D
8.
8.
DarkLord
#7: Én elvoltam azért a 3-al is rendesen meg tetszett is, amikor játszottam (Bár igaz 1-szer toltam végig megjelenéskor, azóta nem került elő ez is hozzátartozik...)
7.
7.
mestermagyar
#6: Amikor ubis játékot nézel, amit rögtön ne vegyél figyelembe, az a történet, mert úgyis sémára épül, de nagyon.

A farcry 3 jól? Olyan ganaj, hogy feléig sem jutottam el. Most is fenntvan, de egyszerűen nincs ösztönzésem játszani. Nyomába sem ér elődeinek.
6.
6.
DarkLord
#5: Én ezt mondtam már kurva régen és lehurrogtak érte...ez Far Cry 3 lesz más helyszínen ennyi. Persze a 3 bazi jól sikerült így nem is csoda, hogy azon húznak még egy bőrt. Amúgy szerintem mindenki végig fogja élvezni ezt is, de ha lesz 5. ott már ezt nem játszhatják el még egyszer :D Vaas azért jobb volt ennél a kis buzinál ez csak utánozni akarja ...ugyanaz a psycho mókus lesz, csak nekem nem olyan hiteles, mint Vaas volt.
5.
5.
mestermagyar
pfff. ubisoft...

Zéró elvárás előre is. Ez lesz az első farcry, ami nemhogy kicsit, hanem szinte teljesen hasonlítani fog a 3-ra.
4.
4.
Chrysh
#2: Most az E3-as hírek számára egy svédasztalt testesítenek meg, bárhova oda tud kontárkodni
3.
3.
belaman
#2: Szellemi fogyatékosokon ne viccelődj! ;)
2.
2.
KeXxX
#1: Nem, nem kell. Neked nyelvtan könyvek, munkafüzetek és gyakorló feladatok kellenek. És javaslom a magyarhelyesiras.hu-t. Remélem, hogy egész nyáron gyakorolni fogsz majd és talán szeptember-től amikor elkezded újra járni az általánost, te leszel a legügyesebb nebuló :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...