Advanced Warfare - az animációkról bővebben

  • Írta: zoenn
  • 2014. július 2.
  • Videó
Link másolása
A Sledgehammer Games vadonatúj fejlesztői naplóval jelentkezett a Call of Duty: Advanced Warfare-ről. A videóban a motion capture munkálatokról lesz szó, kiderül, hogyan modellezték le Kevin Spacey arcát.

A fejlesztők illetékesei szépen elmagyarázzák nekünk, hogyan emelték egy újabb szintre az arcanimációkat és csontvázalapú modellezést. Szinte minden mozgásért motion capture felel - igazi fotorealisztikus élményt ígér a Sledgehammer.

A Call of Duty: Advanced Warfare november 4-én jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra, Xbox One-ra, PS3-ra és PS4-re.

19.
19.
kredencferenc
Azért látható, hogy most megdolgoztak a digitális technológiával, bár az érdekel lesz-e értelme a dolognak. Az átvezető videók rendkívül pofásak, de... A COD egy pörgős játékmenettel operál ahol minden pillanatban több ponton történnek ütősebbnél ütősebb jelenetek. Tehát itt fel kell tenni a kérdést, hogy a legnagyobb gyíkok kivételével ki a fene fog foglalkozni a 110%-osan kidolgozott mocap-el. Szerintem grafikailag már az MW2 is nagyon rendben volt. Ez pedig hab a tortán, remélem nem ismétlődik meg a Ghosts botránya sem. Egyébként lehet, hogy jobban járnának ha kicsit visszabutítanák, mert nem tudom készítettek-e felmérést arról, hogy a játékosok nagy része milyen konfigurációkkal játszik, mert nincs mindenkinek csúcskategóriás pc-je, meg rengetegen tolják még 360-al meg ps3-al. Beépíthetnének egy grafikai kapcsolót pl, vagy két alkalmazást új és előző generációs render technológiákhoz. Ezért szerintem biztosan senki sem sértődne meg.
18.
18.
Antonov77
#17: Ennyit tudsz! Saját magadat teszed nevetségessé te kis hulladék! "nekd is kis kis" Hihetetlenűl gyökér vagy lúzerkém. A szüleidnek üzenem, hogy kapcsolják ki a tévédet mert az agyad már teljesen elpépesedett. :))))
17.
17.
Cristiano
#16: nekd is kis kis köcsög
16.
16.
Antonov77
#15: "Nem vettem magamra buzikám. Csak tudom, hogy két meleg van a forumozók körében. Szégyen !"

Ezt így kellene írni te sötét bunkó!!! Jobb lenne ha kussolnál és meghúznád magad. Félelmetesen nagy sötétség uralkodik abba a dió méretű agyadban. :)
15.
15.
Cristiano
#13: nem buzikám csak tudom két meleg vanitt szégyen -.-
14.
14.
Dante2014
Nagyon ígéretesnek tűnik, ennek már annyira nincs rókabőr szaga. Kicsit Crysis 2 feeling lengi körbe, de hátha csak használ neki. :D
A grafika pedig végre olyannak tűnik, ami méltó a CoD nevéhez, mert tény, hogy tucatjáték lett belőle, de az 1., 2. és 3., sőt a 4. is mind kiválóak voltak. A 2. és a 3. a legnagyobb kedvenceim mai napig.
13.
13.
Ecneb
#11: Magadra vetted aranyom?
12.
12.
Ghost26Dave
Hihihi.Móka májszter.
11.
11.
Cristiano
#3: még 1 meleg ember :)Ö
9.
9.
Ghost26Dave
8.
8.
Ghost26Dave
Kicsit nehéz elhinni amikor ilyenekkel dobálóznak,hogy nem lehet megkülönböztetni a filmtől.Majd meglássuk.:D.Nekem eddig tetszik attól függetlenül, hogy szeretem a codot.
7.
7.
Ghost26Dave
Kicsit nehéz elhinni amikor ilyenekkel dobálóznak,hogy nem lehet megkülönböztetni a filmtől.Majd meglássuk.:D.Nekem eddig tetszik attól függetlenül, hogy szeretem a codot.
6.
6.
Antonov77
Négy év után most fogok megint COD-ot venni. Ez most megfogott... szerintem jó lesz. Semmi extra de legalább most már igazi AAA címet kapunk. (2014-re sikerült összehozniuk amit már 3 évvel ezelött kelett vonla.)
3.
3.
Ecneb
#1: Marketinggel többet elérnek, mint tényleges játékbemutatókkal. Kár tőlük mást várni, mindig is lineáris "W + bal egérgomb 5 percig és kész egy pálya" játék volt, ezen nem fognak változtatni. Mivé lett a játékipar.

#2: Na még egy kemuri...
2.
2.
gyerekpeti
Szeretem a call of duty kat ,de ez szerintem ez túlságosan modern világban játszódik.
1.
1.
mestermagyar
Szóval. Láthattunk már bemutatót a jövő fegyvereiről, az arcmimikáról, a mozgásról. De ez egy játék. Én játékbemutatót szeretnék. Ja, hogy arra nem maradt pénz, és egy jellegtelen lineáris árkád lövölde lesz?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...