H1Z1 - új részletek és videó

  • Írta: zoenn
  • 2014. július 4.
  • Videó
Link másolása
A Sony Online Entertainment közelgő zombis MMORPG-je folyamatosan finomodik. Most már tudjuk, hogy havas környezetben is túl kell élnünk, emellett egy több mint tízperces gameplay felvétellel is szolgálhatunk.

A H1Z1 művészeti vezetője, Matt Broome szerint havas környezetben is nyomulhatunk az MMO-ban: nyomot hagyunk magunk után a hóban, olykor néhány betemetett zombi elkaphatja a lábunkat is, ha nem vigyázunk.

A játék folyamatosan csinosodik, Broome szerint az alkotás "nagyon jól optimalizált", ötven különböző szerver szolgálja ki a játékosokat, és stabil framerate-re számíthatunk.

Most nézzünk bele hosszabban a PC-re és PS4-re érkező produktumba:

13.
13.
kristof97
Ennek a játéknak szerintem csak amiatt lesz sikere (ha lesz), mert ez jön PS4re, míg a többi ilyen zombis túlélős online játék nincs egyik konzolra sem. Meg, ha jól emlékszem akkor elég magas elehet a játékosok száma egy szerveren (valami ezres létszámra emlékszem), ez az ami igazából egyedivé teheti (vagy idegesítővé, nem tudom), hogy nagyon sokan vagytok egyszerre egy helyen.
12.
12.
Kombájnos_Joska
#11: Akkor ezek szerint mégis csak a DayZ mellett rakod voksod le:)..
11.
11.
pjoco
#10: Egy biztos ha ez optimalizálva lesz és elfut a gépemen akkor nálam favorit lesz. DayZ akkora foshalmaz gépigénye van hogy az valami vicc. Pedig szeretném ha futna.
9.
9.
Tyranio
#7 Hát igen, de azért például az új X-com hű maradt az elődjéhez nehézség terén és a Paradox Interactive stratégiái sem nekik kedveznek. Nem minden játék, gyerekjáték, csak meg kell őket találni (sajnos, jó messze a casual-tól)
7.
7.
piskóta
#3: Sajnos szinte minden játékot a 10-15 éves célcsoportnak készítenek. Ezért nincs már semmiben sem kihívás. Minden játék annyira egyszerű már, mint egy fa ék. Kétségbeejtő, mivé vált a játékipar.
4.
4.
Tyranio
#3 Legalább is, ahogy észrevettem ők bolondulnak a zombikért.
3.
3.
Tyranio
#2 Valószínű, hogy a célcsoport az érettségi előtt álló ifjúság.
2.
2.
Drazhar
#1: Vagy ingyen sem. Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy valaki ilyen céltalan, manapság trendi "zombi-survival-crafting-earlyacces" dolgokra pazarolja idejét teszem azt munka, vagy egyetem mellett. Az érettségiig meg mi is ráértünk minden szarra :D
1.
1.
DON GONDOCS
Újabb MMO, zombikkal, kraftolással, minimális rpg elemekkel, valódi célok nélkül, éldtúl a napokat és szerez jobb cuccokat. Végülis ideig óráig szórakoztató és ha ingyen van akkor pláne megéri.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...