"Rendszerváltó" Wii U-frissítés érkezett

  • Írta: Arell
  • 2014. július 22.
  • Hardver
Link másolása
A Wii U 5.1.0 verziószámú foltja ezentúl lehetővé teszi, hogy két készülék között teljes rendszermozgatást végezzünk. Egy további apró, stabilitásért felelős javítás mellett az eShop kezelése is egyszerűbb lesz.

A Nintendo tegnap új frissítést adott ki a Wii U rendszerhez, amely lehetővé teszi, hogy két azonos típusú készülék között adatokat mozgassunk. Az 5.1.0 verziószámú folt előtt csak a Wii és Wii U platformok között volt lehetőségünk hasonló műveletre.

A rendszeráthelyezés funkció hatására az átvitelt indító konzol összes adata - beleértve a Nintendo Network ID-t, a felhasználókat, mentéseket és minden digitális tartalmat - felülírja a célt. A transzfer indításakor nincs lehetőség csak egyes fájlok átvitelére, és a rendszermozgatás végeztével a forrást képező készülék formatálódik.

A fogadó Wii U beállításainak felülírása alól mentesül a Wii Menü, az internet csatlakozási beállítások, a TV-, a Wii U GamePad TV Remote-, a Wii Remote-konfigurációk és a Wii U GamePad-párosítás.

Ahhoz, hogy elindíthassuk az átmentési műveletet a Nintendo a vonatkozó GYIK oldalán tájékoztat minket a szükséges felszerelésről, mely értelem szerint magában foglalja a forrás- és a célkészüléket, egy-egy Wii U GamePadot, egy megfelelő méretű SD-kártyát a rendszeradatok mentéséhez, egy TV-t az áttelepítés konfigurálásához, és a hálózati elérést mindkét egységen. Ha telepítve van Wii Menu bármelyik konzolon, egy Wii Remote vagy Remote Plusra is szükségünk lesz.

A másik fontos újítás keretében az eShop ezentúl nem csak GamePad, hanem Wii Remote, Wii U Pro és klasszikus kontrollerrel is használható lesz. A további apró frissítések a rendszerstabilitást és a felhasználói élményt célozzák.

1.
1.
DON GONDOCS
Jutalom rendszer mikor lesz a játékokhoz?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...