Meghekkelték az Xbox360-t!!!

  • Írta: zoenn
  • 2006. március 18.
  • Hír
Link másolása
Minden jel - egy video - arra utal, hogy egy TheSpecialist nevű csoport sikeresen feltörte a zöld doboz firmware-ét! Eddig tartott volna ki a Microsoft által fejlesztett védelem?

Minden jel - legalábbis egy video - arra utal, hogy egy TheSpecialist nevű csoport sikeresen feltörte a zöld doboz firmware-ét! Eddig tartott volna ki a Microsoft által fejlesztett védelem? A TheSpecialist szavaival élve, "egy hosszú fáradságos munka ért most véget", ám a feltörés során alkalmazott eljárást nem árulták el. Korábban már egy másik team-nek sikerült kijátszania a játékok DVD-jének másolásvédelmét, ezáltal már jóval a "chipelt" X360 előtt felkerülhettek a netre a tört játékok, most már semmi akadálya annak, hogy a kalózváltozatokat müködésre bírják. Hogy a hír mennyire valós at a közeljövőben derül ki, ha elterjed a TheSpecialist eljárása.

Bővebben, valamint a videoért kattanjatok ide!

4.
4.
TOM X
oké

De mikor lesz chipp??
3.
3.
Myko Alto
Sajnos Zoenn mester nem fordította le a teljes írást, így azért aki nem ment utána, annak mondom, hogy ez csak ténylegesen sufni tunning és kereskedelmi, azaz feketepiaci forgalomba nem fog kerülni!
2.
2.
Myko Alto
Imádom az ilyen véleményeket! :D:D:D
1.
1.
Myko Alto
Az egyetlen baj, amit lentebb írnak... ez nem egy tuti és mindneki számára biztosan kivitelezhető megoldás... :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...