Még két nap! - Oblivion Countdown movie #6

  • Írta: zoenn
  • 2006. március 19.
  • Videó
Link másolása
Akkor most kösse fel mindenki az alsóneműt, mert az új vidi üt eddig a legjobban, mivel város szélén, barlangban, parton folyik a látványos harc.

Akkor most kösse fel mindenki az alsóneműt, mert az új vidi üt eddig a legjobban, mivel város szélén, barlangban, parton folyik a látványos harc. Nem szép dolog amikor túlerővel kell felvennünk a harcot, nos hősünk nem esik pánikba, bátran helytáll akár több banditával is, de ugyanúgy nekimegy egy Land Dreugh-nak is és saját barlangjában számol le egy Clanfear-rel. Ha már ilyen közel vagyunk a megjelenéshez, ejtsünk pár szót a magyarországi megjelenésről is, hiszen az csak egy dolog, hogy az USA-ban két nap múlva landol a polcokon. A honi szoftveráruházak március 24-ét lőtték be, de tapasztalatból tudom, hogy ha nem vagyunk elég rafináltak könnyedén elkapkodhatják előlünk pár óra leforgása alatt, nem is szólva arról, hogy a korábban már előrendelő arcok kapásból viszik a szállítmány kb. háromnegyedét. Szóval csak ügyesen, és nem bántani a derék eladót, ő is csak ember - elvileg - haragunkat tartalákoljuk a daedrákra!

Oblivion Countdown movie #6 /Lokálból/

6.
6.
Halfer
ejjha! ez a videó aztán üt!
5.
5.
lewton6
huh azthittem ma már nem kapom meg az adagom. :)
4.
4.
Drago
Nemtok mit mondani neked. (Lehet, hogy ez már kóros? :P) Amúgy válaszolhatna valaki a játék topicjában feltett kérdésemre. Thx
3.
3.
zoenn
Nem tom mi lesz velem, ha a cucc kijön, napközben totál használhatatlan leszek, éjszaka meg elmerülök Tamriel világában.
2.
2.
Drago
Mert akkor nem tudnák kiadni ezeket a videókat :P.
1.
1.
mephi
miért nem jelenik már meg?:)))
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...