Driveclub - még egy TV-szpot

  • Írta: zoenn
  • 2014. október 6.
  • Videó
Link másolása
A Sony akár fél percben is be tudja mutatni a Driveclub egyik igazi vonzerejét, a közösségi autókázást. A játékosok a világ minden táján egy klubba tömörülnek, hogy együtt szerezzenek hírnevet és dicsőséget.

Vadiúj TV-reklámot kapott a Driveclub, amely az autós cím közösségi funkcióit lényegre törően prezentálja. A PS Plus-verzió szerdán, azaz október 8-án élesedik, ugyanazon a napon, mint a teljes változat.

A gameplay-áradatnak nincs vége, az alábbiakban a karakterszerkesztő működésébe nézhetünk bele, illetve kiragadtunk még egy GTR-S versenyt is. A többi videóért erre fáradjatok.

10.
10.
p3ti
Az utolsó trailer nagyon jól néz ki. Ami számomra 1 kicsit idegesítő volt, hogy ennyire lökdösődnek benne. Ha már ragaszkodnak a realizmushoz vmilyen szinten, akkor büntetni kéne a koccanást... régen a GT5 online versenyekben mindig volt 1-2 mpes bünti ha a másikat kilökte az ember
7.
7.
rammon
Jól néz ki az biztos, de remélem nem azok a szűk utak lesznek többségben amiket a gameplay videókban annyit mutogattak!
6.
6.
Chelseafan1989
#4: a futár is remélem csönget 8-án délután!
Hála az égnek éjszakás vagyok a héten úgyhogy lesz időm kenni vele meló előtt!
Amúgy brutálisnak tűnik!
5.
5.
Dahaka18
Lehet hülye kérdés, sőt egészen biztosan az, csak hogy megnyugodjak...:D
A Ps Plus-os verzióban is lehet majd tolni haverok ellen multiba ?! Csak azért kérdezem, mert ugye manapság már minden a pénz lehúzásról szól, szóval hogy nem-e kell e megvennem a teljes verziót xy-forintért, ha valakivel multizni szeretnék..??
4.
4.
rammon
"a PS Plus- verzió holnap, azaz október 8-án élesedik"... -de ma 6-a van! :D
3.
3.
Chelseafan1989
#2: egy jó rally-s játéknak szerintem mindenki örülne csak az a baj hogy szerintem nincs olyan cég aki tudna csinálni egy normális rally játékot.
2.
2.
GAMEROD
Számomra két dologról szóltak az autós játékok. Érjek minél előbb a végére, jöjjön a következő pálya és legyek mindig az első. Sajnos egy idő után ez már dögunalom, lehet akármilyen a grafika, az is csak az első 2 percben számít. Inkább egy normális nem arcade szintű rallyt erőltetnének.
1.
1.
h.jozsa
Méltó ellenfele akadtt a Forzának!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...