Ghost Recon 3: PhysX-el és anélkül

  • Írta: Daks
  • 2006. március 26.
  • Videó
Link másolása
Az Ageia honlapjára felkerült egy rövidke videó, melyben a Ghost Recon 3 egyik robbantós jelentét hasonlítják össze a cég videókártyájával és anélkül.
Az Ageia honlapjára felkerült egy rövidke videó, melyben a Ghost Recon 3 egyik robbantós jelentét hasonlítják össze a cég videókártyájával és anélkül.



Valószínüleg minden gamer legjobb választása lesz az új Ageia PhysX gyorsítókártya, melyet kifejezetten a játékok speciális effektjeinek szebbé tételére fejlesztettek ki. Eddig bármi anyagot kaptunk a cégtől, a hatás nem maradt el. Ez a kártya alapjaiban rengeti meg a PC-s és a nextgen játékok világát! Ja és hogy mennyibe fog mindez kerülni? A válasz $300, azaz kb. 60000 Ft. Simán megéri nem?



5.
5.
FNorberto
Tényleg nem lenne rossz egy ilyen a gépbe, de az a 60rugó az kicsit húzós!De ezt most a VGA mellé kell rakni vagy helyette?
4.
4.
Daks
sajnos azt kell, hogy mondjam ez a $300 csak nekunk nagy penz... az amcsi teenagerek nehany het alatt osszesporoljak ennek az arat!
3.
3.
Daks
szerintem rosszul gondolod chocho. ha elterjed a cucc, akkor sokkal tobb es szebb specko effektel lehet felturbozni a jatekokat, mint most. Lasd pl a ghost reconba azt a robbanas effektet! A masik dolog pedig, hogy nekem is 2,7-es gepem van es baromira belassul ha pl köd van a palyan vagy nagyobb robbanas, vagy fust pl a swat-ban!
2.
2.
fojesz
Durván látványos a különbség... én rászavazok. :)
1.
1.
Chocho
Nem, totál nem éri meg. Fejlesztői zsákutca. Emellett nem az effektek szebbététele céljából fejlesztették ki, hanem arra, hogy a fizika kiszámításának terhét levegye a CPU-k válláról. Ami persze a maiaknál már felesleges is. Csak pénzkidobás ez a cucc...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...