Driveclub - kedden jön a fotómód

  • Írta: zoenn
  • 2014. november 15.
  • Hír
Link másolása
Hosszú hallgatás után az Evolution Studios végre megtörte a csendet a Driveclubbal kapcsolatban. A csapat folyamatosan dolgozik azon, hogy megoldja a szerverhibákat. A novemberi prémium DLC ingyenes lesz.

Az Evolution Studios legújabb nyilatkozatából kiderül, hogy tisztában van azzal, mennyire frusztráltak a játékosok, amiért a Driveclub hetekkel a megjelenés után sem tökéletes és állandóak a szervergondok. Engesztelésként a novemberi prémium DLC-t ingyenesen elérhetővé teszik az autós cím tulajdonosai számára.

Pontosabban két csomagról van szó, a The Ignition Expansion Packról és a Photo-Finish Tour Packról, amikkel összesen öt új verdára, 22 tour eventre, 10 új trófeára és 10 új festésre teszünk szert.

Mivel a novemberi DLC grátisz lesz, ezért a season passt is kitolják 2015 júliusáig, amellyel összesen 38 autó, 176 futam és 80 egyedi festés üti a markunkat.

Kedden érkezik a Driveclub következő frissítése, amely magában foglalja a játékosok által kért szolgáltatásokat is. Továbbfejlesztették az ütközések fizikáját, lehetőségünk lesz arra, hogy enyhítsük a büntetésrendszert (végre!), a klubunk menüjében immáron minden fontos tudnivalót megtekinthetünk, és frissíthetjük annak emblémáját is. Végül a várva-várt Photo mód is ebben a patchben debütál.

Az update új pályákat is magával hoz, az alábbi helyszínek offline és online versenyeken is bevethetőek:

  • India – Yedepalli
  • Skócia – Wester Ross
  • Chile – Los Pelambres


Noha továbbra sincsenek konkrétumok a PS Plus Editionnel kapcsolatban, a csapat megígérte, hogy folyamatosan javítják a szerverek kapacitását, hogy a játék ingyenes verzióját mihamarabb megoszthassák a nagyközönséggel.

És mit hoz a jövő a Driveclub számára? A visszajátszások lehetősége egy későbbi tapaszban lát napvilágot, és az időjárásrendszer még ebben az évben élesedni fog.

25.
25.
DON GONDOCS
Ez a játék tisztára Early Access hatást ért el.
24.
24.
Angelwing
PSN verziót hülyeség volt bejelenteni (PSN-re rakjanak fel régebbi teljes játékokat,azzal többet érünk) ,helyette adtak volna ki egy demót.Most már be tudják fejezni mert van lóvé.Lehet örülni,főleg,hogy karácsonyig ideér az eső is LOL
22.
22.
reddevil1015
Hónapokig tart az Evolution Studios-nak összehozni egy fotómódos dlc-t,akkor meddig kell várnunk egy psn-es verzióra még? Most késik 1.5 hónapot. Idén már nem lesz belőle semmi.
17.
17.
Daovallis
#16: Felüdítő néha értelmes hozzászólást is olvasni a "kevésbé értékesek" között (platformtól függetlenül)!
14.
14.
xSHx
Sokan, csak a forumok/pancser kritikusok által gerjesztett divat fikát fröcsögtetik. Nagyon látszik hogy ki az aki megvette és ki az aki csak látatlanba nyáladzik. Én megvettem és azt kell, h mondjam, h megérte az árát. Nagyon nehéz a single. Tele van kihívással. A multi nem nagyon érdekel, mert nem kérek a sok lökdösődő 10évesből. Sőt, tovább megyek... Elővettem a Forza4 et csak teszt képpen, és azt tapasztaltam, h simán nyújtja ugyan azt a vezetési élményt a dc mint a forza4.
12.
12.
crashpipi
Nekem nincs season pass-em és a játékban is csalódtam anno, de a "működésképtelen sz.r" jelző erős tájékozatlanságra vall, mivel a problémák túlnyomó része javítva lett.
Ez egy 8 pontos játék a piacon, csak exklúzív mércével mérve csalódás.
Ha minden játék csak ennyire lenne "jó", minden tisztességes, játékot vásárló ember elégedett lehetne.
Ez csak a Sonyra vonatkoztatva kevés... tőlük az csak... ezért vagyunk csalódottak.
10.
10.
Daovallis
#7: Mások (köztük az enyém is!) véleménye szerint meg nem...
9.
9.
zozo76hun
mire megoldjak a szerver problemakat addigra a ps5 is kimegy a divatbol
8.
8.
maros1977
sziasztok információt szeretnék kérni a ps4 kapcsolatban-hogyan tudom kitörölni a megosztott videókat a rendszerből?előre is köszönöm a választ!
7.
7.
Habbobitas
Forza mellett elbújhat.
4.
4.
tirpa
Engem az jobban érdekelne, hogy a LogiTech kormányt mikor fogja támogatni. Valaki esetleg tud róla valamit?
3.
3.
ultra pc
Anno(2005-ben) ps2-n a GT4 is tudta ezt a fotómódokat és a visszajátszási lehetőségeket amiket el is lehetett menteni.
1.
1.
Raam989
Ne basszák már meg. Most komolyan ez lesz ebben a generációban, hogy fotómódokat, meg visszajátszási lehetőségeket fogak utólag beletenni a játékokba? Emlékeim szerint nem ez az első alkalom hogy egy fotómód megjelenés után kerül bele a játékba... Szerintem ha a fotómód nem is, de a visszajátszás alap bármilyen autós játékban...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...