Assassin's Creed: Unity - ennyit sikerült javítani

Link másolása
Bár nem szoktunk a játékok javításairól ennyire részletesen beszámolni, ezúttal kivételt teszünk. Az Assassin's Creed: Unity hibái sok kellemetlenséget okoztak, így sokan kíváncsiak lehetnek, hogyan is sikerült az új patch.

A héten kiadta a Ubisoft az Assassin's Creed: Unity harmadik javítását, mely az ígéretek szerint sok hibát kigyomlál és a teljesítményproblémákat is enyhíti. Nos, a játék tényleg jobban fut, de nem olyan mértékben, mint az vártuk.

A Digital Foundry összehasonlította a Unity javítás előtti és utáni változatát. Egyjátékos módban 1,95%-os, kooperatív módban pedig 1,6%-os javulást mértek a játék PS4-es változatában. Azt hiszem, mondanom sem kell, hogy ez érezhető javulást nem hoz a teljesítményben, és a játék sebessége továbbra is 25 fps körül mozog.


A patch azért javít pár helyhez és eseményhez kötött szaggatást, de ezek nem változtatnak a tényen, hogy a játék ezen verziója továbbra is komoly problémákkal küzd. Nagy eséllyel Xbox One-on és PC-n is hasonló lehet a helyzet.

17.
17.
A legtobb kiado ha rokaborozik es loszart se fejleszt a gameplayen legalabb a motoron igen.
Ubiek meg ezt se tettek.
Azert farcol le mert egy ocska, elavult szar.
Belepakoltak kismillio karaktert amit keptelen lekezelni pl.
De amugy tokre orulok, mert lehet ezzel kivegzik mar ezt a fasz jatekot a picsaba es a fejlesztok valami ertelmesebbet kezdenek el csinalni mint ez a futoszalagon gyartott, mar az elso resztol nevetseges jatekhulladek.

A patch meg egy vicc.
Az npc-k jol megritkultak de csak 3 fps-t tettek hozza a semmihez.
Gratulalok.
16.
16.
randall13
Naja, felesleges várni a megváltó pathcre, mert nem fog elérkezni. Hogy normálisan fusson a játék, legalább annyi időt és pénzt kéne ölni a játékba, mint amennyi már van benne (reklámoktól eltekintve). Elavult a mögöttes, engine, ez van. De ezt már lehetett tudni évekkel ezelőtt is.
14.
14.
kristof97
#12: Meg a mai PCket is. xDD
12.
12.
Szomorú, hogy az ubi már most kinőtte a next-gen konzolokat. :DDD
10.
10.
Ruga
#9: Szerkesztés gomb mikor lesz?! :)
Buktak* :)
9.
9.
Ruga
Én nem tudom, hogy akik szidják milyen gépen játszanak, azt sem mondom, hogy ennek ilyen gépigény indokolt, de nekem az ajánlott konfiggal, minden max beállítással, kivéve az anti, ami TXAA helyett FXAA közel stabil 60 fps-el fut.
Legalább ebben igazuk volt.
Na de a ps4-xo is vicc. Bukat egy ps4 ACU vásárlót.. ennyi..
7.
7.
Drazhar
#6: Régen a patch olyan dolgokra volt jó, hogy pl nem futott 1-2 féle specifikus kártyán, meg ilyesmi.
Manapság meg alsó hangon 1-2 hónapot kell várnod a szinte nélkülözhetetlen tapaszokra, mert a játékok futószalagon jönnek ki félkészen, leszarva vevőt, játékost, sajtót, csak kint legyen a k**va ünnepi szezonra, mert a fejeseknek más nem számít.
6.
6.
FrankBlack
Ilyenkor mindig eszembe jutnak azok, akik a megjelenéskor a felháborodott embereken csodálkoznak, hogy ugyan minek hőbörögnek, hiszen jön majd patch, és javítva lesz minden...
5.
5.
turleysqt
Egy masterpiece ez a rész, csak sajnos nem videójáték szempontból mert atéren minősíthetetlen, de le a kalapom a műveszeti vezető elött.
4.
4.
DON GONDOCS
Ha legalább a fix 25 fps-t hozná, akkor oké, még azt mondom hogy mostmár nincsenek "komoly" gondok. De azért így játék közben észrevehető a lassulás.
1.
1.
lacinho01
sajna igy van még mindig nem lehet problémanentesen játszani.szüneteltetem is a gamét, addig is ott a gta5 meg a lbp3 ami amugy szintén igényel javítást.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...