Xbox One-ra költözik az Infinity Blade

  • Írta: fojesz
  • 2014. november 30.
  • Bejelentés
Link másolása
Ahogy azt a hét elején felbukkant hírek alapján sejthettük, Xbox One-ra költözik az Infinity Blade. További csavar, hogy csak Kína kap belőle, valószínűleg free-to-play lesz, és a Kinecttel is lehet majd irányítani.

Az Epic Games 40 százalékát birtokló kínai Tencent még a hét elején kezdte el teaselni az új Infinity Blade-et, a minap pedig formálisan is bejelentette a játékot: az Infinity Blade Saga Xbox One-ra érkezik, és ha minden jól megy, még a holdújév (2015. február 19.) előtt megjelenhet Kínában.

Az Infinity Blade Sagát kontrollerrel és Kinecttel egyaránt irányíthatjuk majd, és az ígéretek szerint az eddig megjelent három iOS-es játék pályáit (legalábbis azok többségét) kapjuk meg némileg feszesebb történetvezetés mellett. A Tencent hosszú távra tervez a játékkal, folyamatosan bővítené majd, és valószínűleg free-to-play modellben fogja futtatni azt.

Azt még nem tudjuk, hogy Kínán kívül végül tiszteletét teszi-e a játék a későbbiekben (azért volt már példa hasonlóra...), azt viszont még elmondták a készítők, hogy a Sony terveitől függően a PS4-es verzió sincs kizárva.

1.
1.
Raam989
Kínában lehet egyáltalán XO-t kapni?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...