Total War: Rome II - traileren a Wrath of Sparta DLC

  • Írta: zoenn
  • 2014. december 17.
  • Letöltés
Link másolása
A peloponnészoszi háborúra koncentrál a Total War: Rome II legújabb bővítménye, melyben négy új frakció oldalán vehetjük fel a harcot, valamint egy friss küldetéssor is vár ránk. A DLC már elérhető a Steamen.

Ahogy a Wikipédia írja, a peloponnészoszi háború Athén (és szövetségi rendszere) és a peloponnészoszi szövetség államai között zajlott Kr. e. 431-404. között. A legfejlettebb görög városállamok gazdasági fejlődése csak agresszív külpolitikai lépésekkel volt fenntartható. Athén gazdasági ellentéte Spárta szövetségesei közül elsősorban Korinthosszal és Megarával éleződött ki.

Ezt a terebélyes konfliktust dolgozza fel a Wrath of Sparta DLC, amelyben az új kampánytérkép mellett négy új játszható frakció - az athéniak, a spártaiak, a korinthosziak és a boitóiak - oldalán indulhatunk csatába. A csomagban helyet kapnak pánhellén játékok és fesztiválok, új techfák, a görög törzsek, a perzsák is, nem is beszélve az új harci egységekről és hadihajókról. Fontos tudni, hogy a vadiúj egységeket sajna nem használhatjuk a multiban.

A pakk már elérhető a Steamen.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...