Destiny - lemezes kiegészítő a láthatáron?

  • Írta: fojesz
  • 2015. január 2.
  • Pletyka
Link másolása
Kaptunk egy rossz minőségű fotót, amin állítólag a Destiny közeljövőben érkező kiegészítői láthatóak. Érdekesség, hogy ezen egy méretesebb adalék is szerepel, ami lemezen is megjelenik majd.

A Destiny szeptemberi megjelenése óta egy nagyobb DLC jelent meg, ezt követi majd egy második csomag, a House of Wolves. Természetesen az online FPS pályafutása később sem ér véget, azonban a Bungie a jövőbeli terveiről nem mondott még semmit.


Legalábbis nem nyilvánosan: az alábbi kép a fejlesztőcég egy meetingjéről szivárgott ki állítólag, és ezen a következő bő egy év megjelenési ütemrendje látható. Eszerint a House of Wolves március 10-én landol a digitális elosztókon három sztoriküldetéssel, egy strike-kal, egy raiddel és négy PvP-pályával a tarsolyában, ezt követi majd szeptemberben a Comet: Plague of Darkness.

Ez utóbbi egy méretesebb kiegészítő lesz, ha minden igaz, tizenkét sztoriküldetés, négy strike, egy raid, egy új helyszín, hat PvP-pálya, új alkasztok és két új fegyvertípus várja a rajongókat benne. A Comet egyébként lemezen is megjelenik a pletykák szerint, ami egybevág a Bungie korábbi nyilatkozataival: a fejlesztők annak idején azt mondták, két évente adnának ki új részt a Destinyből, a közöttük eltelt évekre pedig egy-egy nagyobb expanzióval készülnének majd.

A sort végül két kisebb DLC, a Vex és a Forge of Gods zárja - előbbihez három sztoriküldetés, két strike, egy raid és néhány PvP-pálya jár.

A Bungie nem erősített meg semmit a fentiekből természetesen, kezeljük egyelőre pletykaként az itt leírtakat!

22.
22.
Noocass
Csak a sírás és a panaszkodás megy folyamatosan ezzel a játékkal kapcsolatban. Tekerjük vissza az időt a WoW megjelenéséhez, és nézzük csak meg milyen és mennyi tartalommal jött ki, és most hol tart. Persze arra ráköltöttünk még addig több 10.000ft-ot mire olyan lett amilyen most. A Destiny-re is ráfogunk költeni még sok-sok 10.000ft mire tele lesz tartalom, csak türelmesen kell várni és addig kitartóan játszani, hogy egy ütő képes gear-k legyen. Ennyi a véleményem. További jó sírást. Szevasztok.
20.
20.
DON GONDOCS
#17: Ja hogy még annyi tartalom és felfedeznivaló sincs benne mint egy Borderlandsben?
Pedig én a Borderlabdset is untam a közepe fele. Na mind1 egy borderlandset még mindig kevesebbért szerzek be és ott azért akad gyűjteni való is.
19.
19.
HerodPK
Ez még mindig nem mmo , és sirtok 100 ora gameplay utan , azért ár és lejatszott orakban nezd meg mennyit fizettel 1 ora szorakozasert. szerintem siman jo volt.
17.
17.
Khaszás
Nekem tetszett a játék de újrajátszhatósági élménye 0 :/ az a baj h én azt hittem olyan lesz mint a Borderlands ha így lett volna a mai napig játszanák vele.. :D
Van benne 4 nagy pálya ami annyira azért nem is nagy, kevés enemy fajta és lehet jönni itt a PVP-vel meg, de hát van Strike meg Raid igen a PVP-be többet voltam mint PVE-be a Strike kb amikor először viszed még jó meg még utána kb 5x amig élvezhető de utána már uncsi Raid-be bele se kezdtem már... a Játék jó lenne, ha lenen benne tartalom de nincs :/ sajna még csak most jön :/
15.
15.
Gykrizsi
#14: Bár a Respawnak több joga is van egy cod-hoz, mint ezeknek a mostani fejlesztőknek.
12.
12.
deviques
Én tettem bele vagy 50 órát és utána már nem nyújtott semmit. Csakis unalmas grindolás míg végre kapsz valami jobb cuccot (vagy nem) és aztán újra grindolás, mert másnak még mindig jobb cucca van. Eleinte szórakoztató volt, de mikor már arra kényszerít, hogy ugyanazt a küldetést huszadjára végigjátsszam akkor feladtam.
11.
11.
Cipo3
Had mondjak egy bizonyítékot, hogy unalmas játék azoknak akik játszanak vele. Bementem ma egy konzolos boltba és a használt PS4-játékok között volt egy rakat destiny, pedig friss a játék. Én játszottam vele. Jó játék egy fiatal 16 évesnek akinek ez a 3. fps-e.
4.
4.
Khaszás
Gondolom úgy mint a Diablo 3 kiegnél bár nincs meg nekem de asszem ott is úgy van h csak magával a Kieg lemezzel tolod mer rajta van mind 2 játék vagy mint az elöttem szóló írta feltelepíti az adatokat de szerintem itt is már az "új" lemezzel indítod el a dolgokat a régi meg mehet a vitrinbe :D gondolom én :D
3.
3.
nero66
#1: Szerintem teljesen egyértelmű, hogy adnak majd a DLC mellé egy külső dvd olvasót, így mindkét dvd mehet be egyszerre. Vagy nem?! :O
2.
2.
Yetikee
#1: Nyilván a dlc-t felinstallálja a konzolra a lemezről,aztán szevasz.
1.
1.
Raam989
És technikailag hogyan oldanák meg azt, hogy a két lemezes játék működjön együtt?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...