Rajongók remake-elnék a Warcraft III-at

  • Írta: fojesz
  • 2015. január 7.
  • Hír
Link másolása
Egy orosz modder csapat fogta a Starcraft II-t, méghozzá azzal a céllal, hogy Warcraft III remake-et készítsen a segítségével. Sok infónk nincs róla, de az első trailert már megkaptuk!

Warcraft: Armies of Azeroth címmel készül a Warcraft III felújított változata, igaz, nem hivatalosan: egy orosz modder csoport vette kezelésbe a Starcraft II-t, és elkezdte warcraftosítani azt.


A látvány értelemszerűen javulni fog az elődhöz képest, finomodik az irányítás, és bár az ígéretek szerint új fícsörökre is számíthatunk, a készítők mindenképpen megőriznék az alapanyag játékmeneti egyensúlyát. A készítők szerint a mod futtatásához nem kell megvenni a Starcraft II-t.

És ha már Warcraft: a 2016. március 11-én mozikba kerülő filmadaptáció rendezője, Duncan Jones adott egy interjút a minap, amiben elhintette, hogy az alkotás az emberek és az orkok legelső találkozásának felelevenítésével indít majd. Jones szerint erre részben azért volt szükség, mert a közönség egy része valószínűleg teljesen fogalmatlan lesz Warcraft témában, másrészt a film néhány karakterének is friss ez a világ - így legalább mi is beleélhetjük magunkat a helyzetükbe.

13.
13.
Az első Warcraft hangulatát semmi nem tudja vissza-adni. A háromnak majdnem sikerült, de mégis nagyon más. Szóval az egyet hagyják békén. Annak ott a kettő és borzalmas. :(
12.
12.
Lorthirash
#8: Letették az új lapokat a draenorral nem csak felsklázásról beszélek hanem a nagyon durva élsímításról 4k-n meg sok egyéb mást már jóval szebben oldottak meg és fejlődni fog.
11.
11.
Naridar
Csak ne kapjanak cease&desist levelet, mint a Chrono Trigger rajongói remake készítői. Ha elkészül, biztosan kipróbálom.
8.
8.
Dízel
Sosem lesz warcraft 4 mer a wow mindent felulir a hatalmaval...max egy wow2 lehet esteleg mert a grafikai motorja a wownak baromi idejet mult. Masodsorban perdig sajnos magyon kihaltak a klasszikus strategiai jatekok mint az age of warcraft stb..helyettunk van a sok mmorpg. Ami azert lenyegesebben tobb embert mozgat meg... Sokmindent megadnek egy uj LOTR -BOME remakeert! Mai napig nyomom es lerakhatatlan,
7.
7.
Lorthirash
Az igen... nagyon jó hír..

A WarCraft 4 még várhat és nagyon messze van a Blizzard elmondása szerint még 10 évet terveznek a WoWból
6.
6.
Trapyd
Előre is köszönjük szépen. Állat.
5.
5.
Perseus84
Nem mert ott a WOW. Minek folytatnanak
4.
4.
balint23h
Huhh ez nagyon király. Mai napig a kedvenc stratégiám a kiegészítőjével együtt és a legjobb sztorival bíró játék. Nekem a warcraft története a frozen throne-al ért véget.
2.
2.
Perseus84
Emlekszek egy regebbi cikkre miszerint fejlesztik az elso ket WC remake-jet. Annak orulnek mert kimaradt de ez sztem felesleges. A klasszikus WC-t meg mindig siman lehet tolni. Szep grafika jo jatekmenet. Szerverek is mukodnek.
1.
1.
DarkLord
Ez nagyon jó kezdeményezés :) Mennyi időt el lehetett vele szórakozni te atya ég. Én még mindig nagyon várok egy WarCraft 4 bejelentést, de nem akar érkezni (talán soha nem lesz, de ezt inkább ne mondjuk, mert a remény soha nem hal meg).
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...