BF: Hardline - hamarosan indul a második béta

  • Írta: zoenn
  • 2015. január 9.
  • Korai verzió
Link másolása
A Visceral Games még tavaly ősszel megígérte, hogy az év elején újra bétázhatunk a Battlefield: Hardline-nal. A második próbalehetőség hamarosan kezdetét veszi, a fejlesztők a jövő hétre ígérnek pontos részleteket.

Ahogy egyre közelebb kerülünk a Battlefield: Hardline márciusi premierjéhez, a hivatalos blogon még több információt kapunk a rendőrös shooterről. A Visceral srácai már szeptemberben megígérték, hogy az év elején kezdetét veszi a második bétateszt, akkor a januárt emlegették, mint lehetséges időpontot.

Annyi biztos, hogy az új bétaverzió sokban különbözik majd a tavaly nyáron látott változattól, a stúdió rengeteg visszajelzést kapott a játékosoktól, az extra fejlesztési idő pedig határozottan jót tesz a Battlefield: Hardline-nak.

A csapat nem a falnak beszél, a játékot "meg akarják mutatni" a nagyközönségnek, az elkövetkezendő 11 héten egyre több információt kapunk az FPS-ről, nem beszélve a küszöbön álló bétáról.

A végleges verzióban egyébként 7 játékmód és 9 pálya áll a rendelkezésünkre a multiban, a már ismert mapok: High Tension, Growhouse, Gator Hunt, Bloodout és Hollywood Hills.

2.
2.
Bako
Lehet, de teljes áron biztos nem. A BF4 a mai napig kritikán aluli hibákkal bír.
1.
1.
DarkAssists
Úgy làtom no comment :D de amúgy mindenki meg veszi majd a jàtékot
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...