Xbox One-ra is megjelenik a Rebel Galaxy

  • Írta: zoenn
  • 2015. január 14.
  • Hír
Link másolása
A Blizzard North és a Runic Games veteránjainak új űrhajós alkotása Xbox One-on is tiszteletét teszi idén. A bejelentéskor csak a PC-s és a PS4-es változatot erősítették meg.

Travis Baldree és Erich Schaefer, a Runic Games egykori fejlesztőzsenijei új stúdiót alapítottak Double Damage néven. Októberben leplezték le első játékukat, a Rebel Galaxy-t.

Az űrszimulátorban egy hatalmas űrhajó kapitányát irányítjuk, több száz NPC dolgozik a kezünk alá és egy egész, véletlenszerűen generált galaxisban bóklászhatunk kedvünkre. Kiterjedt csatákat vívhatunk más hajókkal, különböző frakciók mellett tehetjük le a voksunkat, s ezzel magunkra haragítva más csoportokat.

Az űrhajónk fegyverzetét részletesen testreszabhatjuk, kitérve a pajzsra, a hajóműre, a fegyverekre és egyéb másodlagos rendszerekre. A harcot úgy kell elképzelni, mintha az Assassin's Creed IV: Black Flag tengeri csatáinak futurisztikus változatával nyomulnánk.

A játékot eredetileg PC-re és PS4-re jelentették be, ám ma kiderült, hogy Xbox One-on és Macen is tiszteletét teszi 2015 folyamán.

2.
2.
Azadojat
Egész izgalmasan hangzik :)
1.
1.
A Pulyka
Na errol a jatekrol sem tudtam, de johet :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...