Cities XXL - traileren a nagyvárosi élet

  • Írta: zoenn
  • 2015. január 18.
  • Videó
Link másolása
A Focus Home Interactive még egy bőrt lehúz a városépítő stratégiáról. A Cities XXL továbbfejlesztett grafikával és lehetőségekkel borzolja az önjelölt polgármesterek idegeit. A játék a hónap végén landol a Steamen.

A Focus Home Interactive tavaly decemberben jelentette be a Cities XXL-t, a Monte Cristo több évre visszatekintő városépítős stratégiájának legújabb darabját. Mivel az EA-féle SimCity nem sikerült valami fényesen, így a srácok most bizonyíthatnak.

A játékban több mint 1000 épület kapott helyett, hetvennél is több pályán tehetjük próbára képességeinket, a motor sokkal látványosabb, mint legutóbb és a Workshop-támogatásnak hála, a moddolhatósággal sem lesz gond. Persze egy város mindennapjaihoz hozzátartozik a zaj és a légszennyezés - a játékosnak ezekre is figyelnie kell, ki kell építenünk a földi, vízi, légi és földalatti közlekedést. A dugókat például úgy csökkenthetjük, ha P+R parkolókat és kerékpártárolókat építünk.

A Cities XXL január 29-én érkezik a Steamre.

4.
4.
Naridar
Az előző részekben a legnagyobb baj az optimalizálatlanság volt, meg talán leginkább az, hogy akármennyire kifinomult és részletes volt a szimuláció, nem igazán volt egyedi hangulata, egyénisége a játéknak (ha valamiben, ebben a SimCity nagyon is feladta a leckét, nehéz lesz beérni). Ha ezeket most sikerül orvosolni, akkor szerintem egy jó játéknak nézünk elébe.
3.
3.
medson
Nagyon bízom benne hogy megtanultak optimalizálni közbe a drágalátos fejlesztők...
2.
2.
mestermagyar
Mostmár 100 részenként adják ki az ilyet?
1.
1.
valti61
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...