Új csapatnál a NASCAR-játékok jogai

Link másolása
Egy nemrég alakult csapathoz, a DMi Gameshez kerültek a NASCAR-játékok jogai. A fejlesztők 2016-ra új játékot ígérnek, mely Xbox One-ra, PS4-re és PC-re is megjelenik.

Január elsejével új csapathoz, az észak-karolinai DMi Gameshez kerültek a NASCAR-játékok jogai, melyet hosszas tárgyalások után szereztek meg a Eutechnyxtől. Ed Martin, a DMi Games elnöke nyílt levélben tudatta a rajongókkal a változást. Az úriember egyébként veteránnak számít a szakmában, hiszen már a 90-es években is NASCAR-játékokon dolgozott.

A fejlesztők már el is kezdtek dolgozni egy új adaptáció, mely valamikor 2016-ban fog megjelenni PC-re, Xbox One-ra és PS4-re. Emellett a tavaly kiadott NASCAR '14 frissítéseket is ők csinálják ezentúl.

9.
9.
Ooorky
Anno Papyrus féle Nascar játékok...
Azóta se tudták felülmúlni. pedig 12 év telt el az utolsó rész óta.
7.
7.
godach
Akkor most mi is van? A Codemasters sorra veszíti elfelé a jogokat, vagy csak nem lát potenciális árucikkeket az eddig hiánypótló címekben?
5.
5.
DonRendes
#4: Nem mindegyik pálya balra megy :)
4.
4.
B-Shaggy
A megjelenés előtt el ne felejtsem kiszedni a jobbra mutató nyilat, hogy még véletlenül se rontsam el a versenyt!!
3.
3.
jardo
Végre! Anno az EA-nél sem feccöltek a NASCAR-játékokba sok energiát, mondjuk az utolsó (?) EA-féle résszel, a 09-cel a mai napig is elvagyok, összességében nem olyan rossz. De amit az Eutechnyx művelt, az botrányos volt. A képeken meg trailereken jól néztek ki a játékaik, de aztán a valóságban... elég csak megnézni egy-két YouTube videót. Ja, és arról nem beszélve, hogy ők kizárólag NTSC formátumban jelentették meg a játékaikat, szóval csak az észak-amerikai piacra.

Várom az új részt, de olyan messze van még az a 2016. Ha egy normális fizikát sikerül alátenni, korrekt vezetésmodellel, meg hoznak egy elfogadható grafikát, én már vevő leszek rá. Lassan-lassan már kezdődik a szezon is. :)
2.
2.
DonRendes
Végre Nascar :) De szerettem régen! 299. körben out :D
1.
1.
Tony
En varom! Elvezetesebb szerintem mint egy forma 1...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...