Eldobjuk majd az agyunkat a Resident Evil 7-től

  • Írta: Shifty
  • 2015. február 2.
  • Érdekesség
Link másolása
Hivatalosan még mindig nem jelentették be a Resident Evil hetedik részét, a Revelations 2 producere, Michiteru Okabe mégis meglehetősen nyíltan beszélt a készülő számozott folytatásról. Szerinte eldobjuk az agyunkat tőle.

A hónap végén mutatkozik be az epizódokra szabdalt Resident Evil: Revelations 2 első felvonása, aminek kapcsán a játék producere, Michiteru Okabe adott interjút a Videogamernek. A beszélgetés során azonban nemcsak a megjelenés előtt álló új Resident Evil-játékról, hanem a sokat pletykált, de hivatalosan még mindig meg nem erősített Resident Evil 7-ről is szó esett.

Az interjúban ugyanis Okabe elárulta, jelenleg két különálló csapat dolgozik a stúdiónál, s bár nincs konkrét rálátásuk, mi folyik a másik gárdánál, biztos benne, hogy a Resident Evil 7-től eldobjuk majd az agyunkat. Szerinte a hetedik rész segít majd elfelejteni a Resident Evil 6 okozta rémálmokat. A producer azt is megerősítette, hogy a Revelations 2 munkálatai után csatlakozni fognak a többiekhez, így a következő hónapokban felgyorsulhatnak az események a Resident Evil 7 körül.

39.
39.
látom a Gk közösségnek el kell menni res köv részt programozni, mert itt minden egy kalap szar :)))))))))):O
37.
37.
Ja ugy dobjuk el mint a dying lightol, vagy a unity-tol mi?
Vegul is az is agy eldobas ha valami bun gane es attol dobjuk el.
Ja. Jogos.
De azert az elmult ev utan nagy batorsag (botorsag) barmelyik jatekrol ilyet irni elore.
36.
36.
GAMEROD
#34: Sehol se volt a Revelations a régi részekhez képest. Ugyan mivel? A higany kinézetű zombikkal és a rengeteg buggal? Egy helyben szaladó kutyákkal? Egyedül a Resident Evil 6 Ada Wong küldetései adtak egy kis retró érzést, és egy picit a Leon-os.
35.
35.
DarkAssists
Amúgy igazat kell adjak neked a relavation első részét sok külföldi neves teszter is dicsérte ,hogy maga a játékmenet olyan mint a nagy elődöknél de könyörgöm azok az elleNfelek annàl gagyibbakat még ha akartak volna se tudtak volna belerakni... azok mik egyàltalàn se nem zombik se nem démonok semmit mondóak pedig ez a magja a játéknak
34.
34.
Latszik hogy itt sokan nem toltak az elozo revelationst, az szazszor kozelebb volt az 1-2-3-hoz, mint az 5-6. Epizod, de hat nem baj, divatfikazas a kiraly :-)
33.
33.
Pain
Ha esetleg visszatér a gyökerekhez így a remake után, akkor esetleg eldobom az agyam. Egyébként semmi jót nem várok tőlük...
32.
32.
Falcon
helló segítséget szeretnék kérni most hozta a futár a ps4 et és másfél óra allat nem tudok csinálni egy accountot pedig ps3ason volt 2 is de azokat nem engedi aktiválni az utolsó lépésnél nem enged túl mikor azt írja alredy verified és bármit csinálok 4 profilnál egymásután azt írta ki hogy your e mail addres is not veritied yet ..valaki tudna segíteni privátba hogy mit csináljak mert már kész vagyok ...bocs hogy itt kérek segítséget
31.
31.
SP4C3F0X
Revelations egy kalap szar, és még ronda is. Az újabb sem ígéretesebb. Nagyon élethű hatást keltettek a téglafalak a hajótest belsejében, a rengeteg bugról nem is beszélve.
30.
30.
SP4C3F0X
#26: Mivel utaltak erre a hatodik rész megjelenése után.
28.
28.
DarkAssists
Resident Evil 2 remaster többet hozna a konyhára mint ez a relavation sorozat 2. Része épp nézem a videókat ez is olyan lessz mint az első része gagyi szőrnyekkel lesz tele ... egy Resident Evilbe legyenek zombik és jól meg kreált ellenfelek mint ami a második részben volt .
27.
27.
dcba
#17: En annyiban udvozlom amit a Resivel csinalnak, h legalabb probalgatjak valtozatossa tenni a jatekukat. Nekem az 5 nagyon bejott, de a 6 nalam is uninstall volt es kb 10 font veszteseg, de akkor is legalabb nem ugyanazt dugjak le az emberek torkan mint ahogy az Ubi teszi ezt az Assassin eseteben, vagy ahogy jon az EA-tol az NFS, a Fifa es a tobbi tucatklon szar.

26.
26.
godach
#23: És ezt honnan veszed?
25.
25.
DON GONDOCS
Már úgy izgulok, hogy lehet felül múlni a 6 részt. A Revelations 2-őt várom, abból amit láttam az már jobbnak néz ki mint a 4-5-6-ORC. Csak ezt vandammeos kivégzéseket kéne kivenni a játékból.
24.
24.
GAMEROD
Nekem tetszett a 6. rész, legalábbis a Leon féle. A többi csak töltelék volt. Inkább a Leonos vonalat kellett volna az egész játékra kiterjeszteni, a többi szereplőé csak arcade szarság volt. Szerintem a Revalations lesz übergagyi ismét pont úgy, ahogy az előző.
23.
23.
SP4C3F0X
Állítólag nyílt világú lesz, és fel lesz építve egy komplett Raccoon City, tokkal vonóval.
20.
20.
Yanez
Az a bibi, hogy már a 6-ik rész megjelenése előtt is azt mondták, hogy milyen király game lesz, mert visszatérnek az alapokhoz, ergo újjáélesztik a túlélő-horror műfajt. Na és mi lett? Szóval ezekután én már nem hiszek nekik, és szépen megvárom a teszteket.
17.
17.
azureknight0715
A dolog ott bukott hogy a capcom elvitte a resi-t egy olyan irányba ahol a régi gamereknek (kb a mostani 20 év feletti korosztály) kapd be-t mutattak és felváltotta őket a fiatalabbik új játékos társadalom akik akció és multi oriebtáltak és többet ér nekik egy-egy pontszám, szint, fejlövésszám stb mint egy játék története. A gond ott kezdődik hogyha tartották volna azt ami az első 3 részben volt akkor lett volna egy hűséges rajongótáboruk akik minden évben megveszik az új resit, de mivel nem ez lett, létrejött egy új rajongótábor akik tele vannak olyan igényekkel amik egy idő után sablonossá válik és a játéksorozat rovására megy. De amíg tele vannak igénytelen játékosokkal addig úgy sem fog megszűnni ez, szal lehet jól is csinálták mert hosszú életű lesz, csak igénytelen szar amire az ember 1-2 év múlva úgysem fog emlékezni rá.
16.
16.
2xhun
#14: Egyéni szoc probléma. Kitoltam az első és második részt is. De ha választani kellene, akkor egyértelműen a coop action packed cuccot választanám 2015-ben. Akinek ez nem tetszik az tolja a HD remakeket. Unalmas már ezt olvasni mindenhol, hogy mi volt a múltban meg a sírást mindenhol, hogy már pedig "én kibaszott nagy resi fan vagyok mert kitoltam ps1 en az első részt".
14.
14.
crytek
#12: "Semmi baj nincs az 5. és 6. résszel"

Csak annyi hogy aki a Resi 4-5-6-on "nőtt" fel annak már atomtudomány a Resi 1 HD végigjátszása. Casual szarok agyatlan hentek az első részekhez képest.
13.
13.
ZephyrDavid
Nekem bejött a 6. rész. Szerintem jó volt :D Nekem jobb volt mint az 5. rész.
12.
12.
2xhun
Semmi baj nincs az 5. és 6. résszel. Egyáltalán nem izgat, hogy elvileg ez már nem resi. Kit érdekel. 4 camapaing, nagy content, haverral coop ban hatalmas.
Semelyik másik coop game a közelébe sem ér. Nem az előző gamekhez kell hasonlítani. Egyébként is itt van a RE 1 remake.
11.
11.
PrimYaz00
Szerintem semmi baj nincs a 6. résszel, annyi, hogy már nem horror, de nem lett szarabb, mint az új dmc... mert ennyi erővel az is ezen a szinten van (alig van köze az előző részekhez).
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...