Street Fighter V - A világ legjobbjai egymás ellen

  • Írta: Shifty
  • 2015. február 2.
  • Érdekesség
Link másolása
Az idei Taipei Game Show-n mozgás közben is megleshető volt a Street Fighter V. A felvétel ismerős lehet, hiszen Ryu és Chun-Li összecsapását már többször is láthattuk. Ezúttal azonban vérprofik püföllték egymást.

Ismerős lehet a Street Fighter V legújabb videója, hiszen Ryu és Chun-Li nem először gyepálják már egymást ugyanezen a helyszínen. Mégis különleges a mostani felvétel, mert a világ két legendás játékosa, Daigo "The Beast" Umehara (Ryu) játszott a tajvani bajnok Bruce "GamerBee" Hsiang (Chun-Li) ellen.


A Street Fighter V-öt tavaly év végén, a PlayStation Experience-en mutatta be a Capcom. A játékot Unreal Engine 4 motor fogja meghajtani, s kizárólag PC-re és PlayStation 4-re fog megjelenni.

13.
13.
N!ghtmare
Bele sem merek gondolni hány évig gyakorolhatták ezt a kifinomult és változatos harcmodort, ami annyiban merül ki, hogy lövöldözik a 'kamehame'-t.
Micsoda vérprofik! nem véletlen, hogy az SF-t csak hc-játékosoknak fejlesztik!
12.
12.
br1Koo
#7: Igen, ezek azok az emberek akik itt élik ki azt, hogy egész nap kussba kell hallgatniuk, hogy osztják őket. Itt viszont kényelmesen van ideje mindenbe belekötni amit talál, mert egyébként órákat kell gondolkodnia egy jó savazáson.
10.
10.
KW!3K
A Street Fighter az Street Fighter snes óta tolom ezt sem szeretném majd kihagyni :)
9.
9.
PrimYaz00
Ez a faszkalap spammolás a profizmus? Gratulálok... Inkább mortal kombat x, ott a streamen, legalább kombó sorozatokat látok.
8.
8.
kamgecam
Haters gonna hate!
Személy szerint nagyon várom már,az egyetlen igazán komplex verekedős játék.
Az MK-t is szeretem de az inkább csak kikapcsra jó!
4.
4.
godach
Sosem értettem ezt az SF sorozatot sem és a sikerét sem. Ebben a videóban is kiderül, hogy nem sok különbség van ha ezzel vagy a quake3-al tolják. Mindkettőben esztelenül lövik egymást a játékosok.
Csak azt legalább szeretem.
2.
2.
Dercsi
Nagy kedvenc a Street sorozat, de így ezen a felvételen semmi ujjat nem láttam a IV-hez képest...Chun-Li nagy kedvencem, az egyik legnehezebben ultra és super kombózható karakter szerintem :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...