Látnivalókkal rajtol az új Game of Thrones-epizód

  • Írta: fojesz
  • 2015. február 2.
  • Videó
Link másolása
És ezúttal nem a tévésorozatról, hanem a Telltale játékáról van szó: négy screenshotot és egy launch trailert zsebeltünk be a széria második, a The Lost Lords alcímet viselő epizódjának megjelenése előtt.

A decemberben megjelent első epizód után a héten érkezik a Telltale-féle Game of Thrones második felvonása: egészen pontosan a steames verziót holnaptól, a PSN-est és az xboxosat szerdától, a mobilos változatokat pedig csütörtöktől kezdhetjük el tölteni. A megjelenés apropóján kaptunk egy új trailert és néhány képet is, csekkoljátok őket!


4.
4.
Sidonyke
Hát a képek ténylegesen nem a legszebbek, ahogy azt már megszokhattuk. Azért a Telltale részéről is mutatkozhatna egy kis szándék, hogy próbálkoznak egy "kicsivel" szebbet alkotni. Értem én, hogy nem a grafika a lényeg ne is az legyen, dehogy a Sam & Max sorozat óta nagyítóval kelljen keresni a különbséget azért az már tehetség.
Senki ne higgye, hogy a grafika miatt nyavalygok, az általam játszott összes címük remek munka, csupán az aggaszt, hogy a nagyobb cégekhez hasonlóan, már őket sem igazán érdekli a minőség. Legalábbis látvány terén biztos nem.
3.
3.
KeXxX
2.
2.
randall13
Egyébként ez a grafika milyen technikával készül? Én ilyenre tudok gondolni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...