South Park: The Stick of Truth - Ne várjunk DLC-ket

  • Írta: Shifty
  • 2015. február 5.
  • Érdekesség
Link másolása
Nagyon úgy tűnik, hogy a tavaly megjelent South Park: The Stick of Truth már nem gazdagodik letölthető kiegészítésekkel. Az Obsidian első embere ugyanis úgy véli, a UbiSoft végzett a játékkal, így kicsi rá az esély.

Közel egy éve már, hogy megjelent a leginkább rajongóknak szóló, de egyébként egészen zseniálisra sikerült South Park: The Stick of Truth. Az eltelt időszak alatt azonban egyszer sem lehetett arról hallani, hogy esetleg valamilyen letölthető bővítménnyel egészülne ki a történet. Nem véletlenül! 

Feargus Urquhart, az Obsidian Entertainment első embere a Polygonnak ugyanis elárulta, a UbiSoft ugyan a THQ csődbejutása után vállalta a játék kiadását, de a premier után ők végeztek is a játékkal. A CEO elmondta, többször beszéltek egy lehetséges DLC-ről, de az ötlet mindvégig csak papíron létezett. 

Az Obsidian természetesen készen áll, hogy folytassa az "Új Srác" kalandját, de Urquhart szerint egyelőre erre nagyon kevés az esély.

14.
14.
miaucsep
egyáltalán hol kellllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll ??????????????????????????
13.
13.
miaucsep
DE nem tudom letőlteni
:(
11.
11.
Dio papa
sg.hu: "Jöhet még South Park: The Stick of Truth DLC" ... no comment :)
9.
9.
Pain
#8: Hát ebből nekem az jön le, hogy nem vagy igazi rajongó, sőt... 5 évad újranézését kihagytad, Asses of Fire, mint rész nem létezik, a Nagyobb, hosszabb, vágatlanabb mozifilmben szerepelt, ugyebár ez adja a bonyodalom egy részét. Maga a játék pont ezért zseniális, iszonyat sok apróság van elrejtve benne pont a rajongóknak. Bocsi nem akartam kötözködni :D
8.
8.
Hát fene tudja, én nagyon szeretem a sorozatot a mai napig. Letöltve is újranéztem 13 évadot és az 'Asses of fire'-t is láttam vagy ötször...

... de nekem baromi nagy csalódás volt a játék. Nekem egyáltalán nem jött át a hangulata, a harc katasztrofális volt és a halál unalmas rohangálásoktól majd agyf@szt kaptam...

Szóval hiányzik a halálnak ... :D
7.
7.
JoHnNiEE
az egyetlen olyan játék amelynek a dlc/folytatására hajlandó lennék kiadni pár zöldhasút
6.
6.
Hab
Én személy szerint egy folytatásnak nagyon örülnék, esetleg most lehetne vmi sci-fi szerepjátékozás.
5.
5.
petymeg2033
Ennyire elfajzott, hogy nem ismerik fel, ha játék egy jól megírt, teljes, és már reflexből DLC-t vár a "szakma".

Én nem játszottam végig, de amit toltam vele, az csupa élvezet volt. A South Park készítőit (jogtulajdonosként és szinkronként gondolom kicsit nagyobb beleszólásuk van, mint az Ubisoft-nak) pedig már csak saját jogon sem tartom olyan elqrvultnak, hogy DLC-ket rakatnának a játékukba.
4.
4.
DarkLord
Jó volt ez így ahogy volt, nem is kell elrontani. Én nagyon élveztem az egészet, mint a sorozat kedvelője , mint játékos. Eleinte féltem ettől a körökre osztott harcrendszertől, de az is zseniális lett benne. Tavalyi év egyik nagy meglepetése volt ez a játék.
3.
3.
chymera
Ha dlc nem is egy ps4-es kiadás lehetne. Tuti megvenném :D
1.
1.
Ecneb
Nem is baj, szerint elég kerek volt minden tekintetben a játék! Hatalmas élmény főleg a rajongóknak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...