Összeállt a Sega és a Pokémon-csapat: jön Tembo

  • Írta: fojesz
  • 2015. március 11.
  • Bejelentés
Link másolása
Tembo the Badass Elephant címmel fejleszt közös játékot a Sega és a leginkább a Pokémon-játékokról híres Game Freak. A platformer nyáron jelenik meg az érintett platformokon.

A Tembo the Badass Elephant pont annyira veszi magát komolyan, mint amennyire a címe is komolyan vehető: a történet szerint Shell Cityben járunk, ahol szükségállapotot hirdettek, miután a gonosz Phantom erői letaroltak mindent. Miután a hadsereg nem igazán tud mit kezdeni a rejtélyes terroristákkal, segítségül hívják Tembót, a világ legkeményebb kommandós elefántját.


Az oldalnézetes platformerben természetesen a címszereplő állatot irányítjuk, akivel 17 pályán zúzhatunk keresztül a közjó érdekében. A hangulatból a játék első előzetese ad kedvcsinálót, a végleges változat megjelenésére pedig idén nyáron számíthatunk, méghozzá PC-n, PS4-en és Xbox One-on. Természetesen letölthető anyagról van szó.

További érdekesség, hogy a Tembo the Badass Elephant a Sega és a Game Freak közös alkotása lesz. Utóbbi neve a Pokémon-játékok kapcsán lehet ismerős, a csapat fejlesztett minden fontos Pokémon-epizódot a Nintendo konzoljaira. Ettől függetlenül külsős platformokon is dolgozott, PlayStationre viszont az első generációs Sony-masina óta, Xboxra pedig még nem készített semmit.

8.
8.
Yanez
#7: Ja! Én teknôcöt, meg csigát is láttam már ugrálni!
7.
7.
markoci555
#6: nem tudom miért terjedt el ez a baromság... amikor még nézegettem a tv-t a természetcsatornákon halomszor láttam már elefántot ugrálni...
6.
6.
miskafia
Az elefánt egyetlen emlős, amelyik nem tud ugrani. Szóval akkor ez most egy szuperképesség?! :D
3.
3.
Romboljunk szét mindent.. to save shell city from destruction. :D Amúgy jópofa.
2.
2.
Nothing
Szóval, egy csiga (Metal Slug) és egy sündisznó (Sonic) házassàgából elefánt születik...?
Csaó, Darwin! :D
1.
1.
Yanez
Baromi hangulatos játéknak néz ki, az ilyet szeretjük!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...