Basement - mintha a Breaking Badet látnánk

  • Írta: fojesz
  • 2015. március 13.
  • Bejelentés
Link másolása
Ha hiányoltad a Breaking Bad játékváltozatát, akkor ajánljuk a figyelmedbe a Basementet: a Halfbus Tiny Tower-szerű grafikával operáló játékában egy droglabort kell üzemeltetnünk.

Habár a Breaking Bad sztorija olykor GTA-epizódokba illő volt, a Halfbus fejlesztői bebizonyították, hogy videojátékos szempontból egy droglabor üzemeltetésében is van potenciál.


A Basement hivatalosan persze nem az öt évadot megélt sorozat adaptációja, de le sem tagadhatná, hogy honnan merített ötletet. A stratégiai játékban pont azt kell csinálni, amit a tévében is láttál: a te feladatod, hogy az eleinte pici laborodban metamfetamint készíts, aztán neked kell eladni a terméket, embereket toborozni a terjeszkedéshez és a biztonsághoz, és persze néha a rend őreivel is meggyűlik majd a bajod. A főhős egyébként egy tudós, akit belekényszerítenek a drogbizniszbe, és a sárga kezeslábas sem hiányzik.

A kinézetben a Tiny Towerre emlékeztető cím egyébként PC-re érkezik majd, és 28 ezer dollárnyi Kickstarter-pénzből készül.

4.
4.
...sorozat... pffff. a vikág rákfenéje, a kreativitás gyilkosa, a tömegszenny melegágya... :DDD
3.
3.
moonborn
PC-n nem ilyenekkel fogok játszani de ha Androidra készült volna melóban el tudnék vele szórakozni
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...