UPDT: Command & Conquer 3 - AZ ELSŐ KÉPEK!

  • Írta: fojesz
  • 2006. április 19.
  • Bejelentés
Link másolása
A PCGamer amerikai testvérlapja exklúzív címlapsztorival büszkélkedhet: a júniusi számukban elsőként számolnak be az új Command & Conquer játékról!
A PCGamer amerikai testvérlapja exklúzív címlapsztorival büszkélkedhet: a júniusi számukban elsőként számolnak be az új Command & Conquer játékról! Új történet, új faj és új csaták tömkelege a Tiberium univerzumban. Kane visszatér, s egy rakat új FMV (Full Motion Video) biztosítja az átvezető videjók hangulatát.

Képek törölve.

Egyéb érdekes információra nem derült fény, megjelenési dátumként a 2007-es évről csiripelnek a madarak. Természetesen a scanek már megérkeztek, a látvány valami brutális! Legközelebb talán a májusi E3-on találkozhatunk a játékkal - mi elképedve várjuk a részleteket!

Képek törölve.

UPDT: Időközben Daks kolléga eljutatta hozzám a PC Gameplay borítóját, melyet megtekintvén értesültünk a gamma alcíméről: ily módon a teljes cím Command & Conquer 3 - Tiberium Wars lesz.
20.
20.
MadDragon
Red Alert 1 orosz oldal vége azért érdekes volt sztem :)
19.
19.
Ca$h
1. A háború kirobbanásáról nem hiszem hogy szólhat, mivel arról az első rész szólt.

2. A Red Alertnek semmi köze a C&C-hez, teljesen külön sztori.

3. Kane fogalmam sincsen, hogy hogyan fog visszatérni, de olyan sokan visszatértek már gonoszok előtte... és olyan sok fajta képpen, lásd. Freddy, Jason stb. hogy szerintem meg fogják oldani...



Egyébként:



VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!
18.
18.
InGen
A Red Alert meg Tiberian Dawn két külön történet, nem hozzák egybe őket. A Generals meg egy még különebb játék, direkt nem történetet írtam, mert hogy az nincs neki, csak az EA instant pénzszerzésre használta gyorsba a franchiset.



Ettől a stufftól se várok túl sok jót... EA sajna...
17.
17.
Mast3rmind
Azt hiszem megtaláltam a gyengémet Myko Alto! C&C 4ever :D (Habzik a szám is xD) Videót a népnek!
16.
16.
Mast3rmind
Várjatok! Várjatok! Honnan veszitek, hogy a Tiberian Sun folytatása... Szerintem ez olyan átvezető lesz a Red Alert, Generals - Tiberian Sun és Firestorm között..., hogyan érkezett meg a Tiberium a földre és mit csináltak a megszerzésükért... mivel a TS szerintem darkosabb feelinget árasztott magából :) Tehát röviden az én meglátásom szerint ez egy előzmény lesz... a háború kirobbanása... (aki jól tud zoomolni kérem nézze meg a repülő (vagy helikopter) szárnyán a nemzet jelzést :) nem a Generalsból ismerős Amcsik jele :D)
14.
14.
InGen
Nos, Kane egy igen tiberium muttancs lett a TibSun végére, szóval lehet amolyan Darth Vader -ként tér vissza giga tiberium maszkban meg akármi.
14.
14.
InGen
A Tiberium Twilight úgytom munkacím volt csak amugy.
13.
13.
Myko Alto
ILyen vááááá hullámot nem is emlékszem hogy váltott-e már ki egyetlen játék is a múltban? :) Talán az Oblivion?



Kane újbóli eljövetelét sokféle képpen lehet megmagyarázni. Az első az, hogy a fiatalkori rosszalkodásait kisérhetjük figyelemmel (The Adventures of Young Kane), vagy az élete során véghezvitt események krónikáját dolgozzák fel )The Chronicles of Kane) avagy a mára már legendává vált negatív hőstetteit dolgozzák fel (Kane: The Legends).



Azért remélem, hogy ezeket a sablonokat és persze a klónozásos megoldást (Kaneből halál esetén a biztonságba helyezett DNS mintáiból klónt hoznak létre) is hanyagolni fogják! :)
11.
11.
ekho
énisváááááááááááááááááááááááá
10.
10.
MadDragon
9.
9.
MadDragon
Hé nem úgy volt eredetileg(persze még mikor Westwood volt), hogy trilógia lesz és a befejező részt Tiberian Twilight-nak fogják nevezni, amiben kiderül, hogy a tibériumot idegenek küldték a világunkra, hogy könyebben meghódíthassák azt? Én legalábbis ilyenre emlékszem. Kane meg, hogyan tér vissza ha a Tierian Sun-ban a GDI oldal végén átszúrják egy tibérium kristállyal? Vagy most vissza mennek az időben?
8.
8.
Myko Alto
Nem is tudom! Ez a vááááááááá ez nem is fejezi ki kellő képpen, hogy milyen szinten kell ez már nekünK! :D
7.
7.
Mast3rmind
hiányzott... köszönöm EA :')
6.
6.
Bladez
váááááááááááááá kőőőőőőőőőőőő:D
3.
3.
Drago
Én akkor mondok váááááááááááát, ha lesz mozgókép és nem szúrják el a hangulatot!! :P
2.
2.
InGen
Vááááááááááááááááá
1.
1.
Daks
vááááááááááá igen igen igen vááá
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...