Három PSP-premier

  • Írta: fojesz
  • 2006. április 20.
  • Bejelentés
Link másolása
Három játékot jelentettek be a minap a Sony kézikonzoljára: PSP-re költözik például a Ratchet & Clank, valamint az Ace Combat sorozat.
Három játékot jelentettek be a minap a Sony kézikonzoljára: PSP-re költözik például a Ratchet & Clank, valamint az Ace Combat sorozat.

Ratchet & Clank: Next (A játék adatlapja)
Ratchet és Clank legközelebb PSP-n tér vissza, hogy egy varázslatos sci-fi világban állítsák meg a titokzatos klónhadsereget és mentsék meg a világot, mielőtt még késő lenne. A third person nézetű akciójátékban rengeteg érdekes fegyver és más felszerelés áll majd rendelkezésünkre, sőt páncélzatunkat szabad kézzel alakítgathatjuk át. Megjelenés jövő márciusban - a játékhoz letölthető multiplayer missziókat is terveznek készíteni.

Ugrás a galériához

Ace Combat X: Skies of Deception (A játék adatlapja)
Az Ace Combat-széria is PSP-n folytatja pályafutását: az új játék teljesen új helyszíneken játszódik majd, miután az általunk irányított pilóta szülőföldjének szomszédságába megy bevetésre olyasféle gépekkel, mint a F-14D vagy a Tornado F3. A fejlesztők különösen büszkék a játék többjátékos módjára - megjelenés idén ősszel.

300: March to Glory (A játék adatlapja)
A Warner Bros. Pictures 300 című filmje alapján készülő akciójátékban Leonidas királyt alakítjuk majd, ki a perzsa Xerkész ellen indul csatába hatalmas spártai seregével. A Collision Studios játékában már-már filmszerű csatákat vívunk majd meg karddal, ahogyan kell. A játék a filmmel egyetemben 2007-ben debütál.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...