Halo 5: Guardians - ilyen lesz Spartan Locke

  • Írta: zoenn
  • 2015. április 21.
  • Videó
Link másolása
Kizárólag az előrendelők kapják meg a Spartan Locke-páncélt a Halo 5: Guardians többjátékos módjában, például a világ szerencsésebb felén ezek a Gamestop vásárlói. Most mozgásban is megnézhetjük a pazar kosztümöt.

A UNSC fejvadásza Spartan Locke, aki a Master Chief ellen folytatott hajtóvadászat közben a Covenant erőivel is összeakasztja a bajuszt. Az úriember gúnyája a multiban is bevethető lesz, de csak az előrendelők számára. A páncél azonban egy sor speciális képességet és fegyvert is magában hordoz, alaposan felforgatva a többjátékos meccseket. 

A Halo 5: Guardians október 27-én jelenik meg Xbox One-ra. Köszönjük, kopic!

4.
4.
Azadojat
Chief ellen nem győzhet senki :) Idézem Cortanát a 3. rész bevezetőjéből: Chief rendelkezik valamivel amivel a többi Spartan nem, SZERENCSÉVEL :)
3.
3.
kopic
Azé az brutál, amit csinál !:O
2.
2.
supair
Ütős kis karakter.De Chief ellen?? Esélytelen. John az John aki kölyökkorában többször nyerte meg a king of the hill játékot,mint én oviban a bújócskát......pedig nagyon jó voltam! :-)
1.
1.
Azadojat
Számomra továbbra is ellenszenves a karakter. De majd meglátjuk milyen lesz játék közben, hátha össze tudunk barátkozni :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...