Klasszikus Star Wars-játékok a GOG-on és Steamen

  • Írta: Shifty
  • 2015. április 29.
  • Érdekesség
Link másolása
Közeledik az idei Star Wars-nap, így mind a Steam, mind a GOG szívmelengető akciókkal készül. A Valve digitális áruházában az X-Wing Bundle-t vehetjük meg olcsón, míg a GOG egészen komoly klasszikusokat porol le.

Már csak pár napot kell aludni az idei Star Wars-napig, de a Steam és a GOG csapata már most beizzította a népünnepélyre szánt akcióit. A Valve által üzemeltetett digitális boltban olyan remekbe szabott címek vásárolhatóak meg külön vagy egybecsomagolva, mint a Star Wars: X-Wing, a TIE Fighter, az X-Wing Alliance és a X-Wing vs. TIE Fighter. A játékok külön 9 euróba, bundle formájában pedig 25,19 euróba kerülnek.

Ennél is nagyobb meglepetéssel készül a CD Projekt saját áruháza, a GOG.com. Végre letölthető formában is elérhető a '90-es évek egyik korai rail shootere, a Rebel Assault első és második része, de beszerezhető lesz még a boltból a Star Wars: Jedi Knight 2 - Jedi Outcast valamint a Star Wars: Jedi Knight - Jedi Academy is.


Emellett megkapjuk a Star Wars X-Wing és a Star Wars TIE-Fighter Collector's CD-ROM kiadását, ami leginkább a játék látványvilágán és hangzásán csiszol sokat. Akik korábban már megvették a két játékot, azok most ingyen megkapják a frissített verziókat.

És ezzel még mindig nincs vége, ugyanis a GOG-on két bundle is beszerezhető lesz. A Saber Bundle összesen 10 játékot fog tartalmazni, 77 százalékot tudunk spórolni vele és a következő játékokat tartalmazza: Star Wars Battlefront 2, Knights of the Old Republic 1 & 2, Dark Forces játékok, Jedi Knight 2: Jedi Outcast, Jedi Knight: Jedi Academy, Republic Commando és Starfighter.

A másik pakk a Blaster Bundle lesz, ami hét címet fog tartalmazni: a Star Wars X-Wing & TIE-Fighter sorozatot, az X-Wing Alliancet, a Rogue Squadron 3D-t, a Rebelliont és a Galactic Battlegrounds Sagát.

7.
7.
DBJoe
Igaz,nem írtak róla de a SW the force unleashed is nagyon jó. Én nemrég megint nekiültem pár év után és még mindig lenyűgöző, főleg hogy megvan az ultimate sith edition. :)
6.
6.
strike19
#5: Leszedtem GOG-ról már win 8 kompatibilis. Minden játék.
5.
5.
strike19
Engem a Rogies Squadron érdekel.
Az lenne a kérdésem ,hogy ez a GOG verzió müködik win8-on.Mert meg van az eredti Rogue Squarton 3D PC lemez de utoljára csak XP tudtam beröfenteni és már nagyon jó lenne nosztalgiázni a 40" TV-n.
4.
4.
Sznfctm
Kár, hogy ezekből senkinek nem jut eszébe HD verziót csinálni, bár az X-Wing így huszon-pár év távlatában vicces pl gamepaddel játszva. ;)

Én nem csak a Jedi Knight 2-t, hanem az egész csomagot merem ajánlani, azzal a kikötéssel, hogy esetleg kiverheti az ember szemét egy-két pixel bennük. :)
3.
3.
mdr88
#2: javítanám magam:
a Star Wars: X-Wing, a TIE Fighter, az X-Wing Alliance és a X-Wing vs. TIE Fighter helyett csak Star Wars Starfighter játékkal lettem gazdagabb szóval ezekre lehet hogy lecsapok :)
2.
2.
mdr88
Humble Bundle keretein belül vettem meg egy-két hónapja 12 SW játékot 12$-ért.
Ezek mindegyike benne volt sőt! Force Unleashed: Ultimate Sith Edition ill. Force Unleashed 2, Empire at War: Gold Edition... Viszont én ezekből és az általam vásárolt bundle-ből is hiányolom a Star Wars Racert. Én jól el voltam vele és szívesen megnéznék belőle egy mostani verziót mondjuk a Frostbite III enginnel :D
1.
1.
Buggy
Star Wars: Jedi Knight 2 - Jedi Outcast Szerintem a valaha készült legjobb star wars játék számomra, ha valakinek esetleg kimaradt volna és szereti a Star wars univerzumát mindenképp próbálja ki.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...