Nem lehet újra letölteni a P.T.-t

  • Írta: zoenn
  • 2015. május 6.
  • Hír
A Silent Hills játszható teaserét már azok sem tudják letölteni, akiknek korábban megvolt a demó, csak törölték a merevlemezről. A Konami a múlt héten törölte a P.T.-t a PS Store-ból, úgy tűnik, véglegesen.

Noha a Konami korábban még azt kommunikálta, hogy a Silent HIlls játszható demóját újra le tudják tölteni azok, akiknek korábban ugyan megvolt, de időközben törölték a PS4 merevlemezéről, sajnos erre még sincs módjuk. A Kojima Productions alkotását - előzetes figyelmeztetés után - a múlt héten távolították el a PlayStation Store-ból, úgy tűnik, végleg.

Ha amerikai accountunk van, és most akarjuk letörölni a konzolról a P.T.-t, a felugró ablakban azt az üzenetet olvashatjuk, hogy a Library menüpontban bármikor újra letölthetjük a demót. Ez rendben is van, a P.T. megjelenik a könyvtárban, de amikor a letöltésre böknénk, hibaüzenetet kapunk.

Remélhetőleg csak átmeneti hibáról van szó, és a Konami gyorsan megoldja a helyzetet. Máskülönben vehetünk olyan konzolt drágán, amin még mindig rajta van a P.T.

8.
Spectrum
Európai store-ból még letölthető, tegnap megint belenéztem. Frászt lehetett kapni tőle, sajnálom, hogy elkaszálták.
6.
GAMEROD
Jólvanmár, annyira nagy eresztés azért nem volt sem grafikailag, sem hosszban, sem horrorban. A fele poén szinte a Homecoming-ban is el lett lőve.
5.
biohazard rex
Nem tudom mennyire lehetséges PS4-en, de annó 360-ra pc-ről szedtem demókat, amit aztán simán át dobott pendrive-ra egy programmal az ember és már tolhatta is :D
4.
NECROSMOKE
En youtube-on neztem es 6X lettem rosszul egymas utan.
3.
SwordFish
1000 euróért eladom a PS4-emet előre telepített P.T.-vel :)
2.
h.jozsa
Én végig sem birtam tolni!
Frászt kaptam tőle rendesen!
1.
DarkAssists
Túl Pszicho volt úgy is betiltották volna :) komolyra fordítva a szót pedig ez valóban a horror játékok csúcsa lett volna kár ... pc re amúgy jött volna?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...