Devil May Cry 4: Special Edition - Vergil akcióban

  • Írta: zoenn
  • 2015. május 9.
  • Videó
Link másolása
Dante mellett természetesen Vergil is irányítható lesz a Devil May Cry 4: Special Editionben. A fickó harcmodora némileg módosult az eredeti verzió óta, de továbbra is változatos repertoárt vet be a démonok ellen.

Vergil ugyan gyakorta vet be közelharci fegyvereket a csaták során, de nem hiányozhatnak a testéből kiáramló lövedékek sem. Figyelnünk kell a koncentrációs méterünkre, amellyel fokozatosan nyithatjuk meg a speciális képességeket.

A Devil May Cry 4: Special Edition június 18-án jelenik meg PS4-re és Xbox One-ra, PC-re pedig nem sokkal később, június 24-én érkezik meg. Japánban akár egy pizzás doboznak álcázott gyűjtői kiadást is vásárolhatunk belőle.

4.
4.
keiji maeda
Sajnos eléggé bőrlehúzás szagú, oké kapott egy-két kombót ,de a kinézete baromi szar, a karaktermodell eléggé összecsapott lett , és ezzel akarnak ps4-n ugrálni egy 2008-s játék újra kiadásával ?! imádom a devil may cry-t akkor ruháztam be a ps3-ba amikor a 4. része megjelent , most viszont emiatt nem vennék nextgent, sajnos még mindig a valamire való játék amiért megérné generációt váltani az Uncharted 4- lesz. unom már ezt a sok lastgen játék újra piacra dobását.
3.
3.
Gykrizsi
Nagyon város. Pont a hetekben vittem végig a hd kollekciót, és az nagyon bejött. Ezt már alig várom.
2.
2.
rossitibi
Húúú ez de f@sza! Végre valami nekem való :) Tetszik!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...