E3 2015: Megvan a Ubisoft-konferencia időpontja is

  • Írta: fojesz
  • 2015. május 13.
  • Rendezvény
Link másolása
Ma, úgy tűnik, Ubisoft-napot tartunk, a kiadó éves üzleti jelentése miatt folyamatosan záporoznak a többé-kevésbé fontosabb infók tőlük. Az imént épp az E3-as konferenciájukról árultak el egy kevés részletet.

Természetesen a Ubisoft is tart sajtókonferenciát az idei E3-on, ráadásul a kiadó mostani bejelentése szerint a show kezdési időpontját nem is kell túl sokáig memorizálni: ahogy az elmúlt években mindig, most is a nulladik nap délutánján, magyar idő szerint június 15-én éjfélkor kezdődik a franciák bemutatója.

Ennél többet még nem árultak el a srácok, így azt sem tudjuk egyelőre, hogy milyen játékokra számítsunk. Jó eséllyel kint lesz az új Assassin's Creed, a Rainbow Six: Siege, a The Division és a soron következő Just Dance is, az viszont kérdéses, hogy tartogat-e a cég valamilyen meglepetést. Habár az üzleti jelentésük szerint még készül náluk egy bejelentetlen, és a jövő év elején érkező AAA-játék, ez viszont csak ősszel mutatkozhat be.

Az idei E3-on a szokásosnál több sajtókonferencia lesz, hiszen előad majd a Bethesda és a Square Enix, és lesz egy PC-s show is.

1.
1.
PaulMarloW
meg fogom nézni remélem lesz pop bejelntés
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...