Folytatódik a Telltale-féle The Walking Dead

Link másolása
De nem úgy, ahogy gondolnánk. A Telltale PR-igazgatója a Twitteren beszélt arról, hogy idén már nem lesz harmadik évad a The Walking Dead-játéksorozatukból, és valami mással készülnek a témában.

Job J Stauffer, a Telltale Games PR-igazgatója a Twitteren beszélt a The Walking Dead-sorozatuk jövőjéről. Mint írta, 2015-ben nem várható harmadik évad, mivel valami mással készülnek.


Több rajongó is szomorúan vette tudomásul, hogy nem folytatódik kedvenc zombis játéksorozatuk, ám Stauffer megnyugtatta őket: lesz idén is The Walking Dead-játékuk, de nem olyan formában, ahogy eddig. Később még azt is hozzátette, hogy valami "naggyal" készülnek a rajongóknak, és hamarosan leleplezik.

A Telltale Games sokáig próbálkozott az interaktív történetmeséléssel, míg végül 2012-ben sikerült nekik valami nagyot alkotni a The Walking Dead első évadjával. Az egyedi játékmenet, a remek történetvezetés és természetesen a zombis téma sokakat magával ragadott, és egyúttal a fejlesztők is rengeteg új lehetőséget kaptak. A Gearboxszal összeállva Borderlands-játékot készítettek, de az ő nevükhöz fűződik a legújabb Game of Thrones-feldolgozás és a The Wolf Among Us is. A stílus azonban kezd egy kicsit kifulladni, így kíváncsian várjuk mivel állnak elő ezúttal.

9.
9.
Giggsy
#6: Szerintem meg pont váltásra lenne szükségük. A sztori nagyon jó, de gyakorlatilag minden állítással ellentétben semmi jelentős befolyásunk nincs az alakulására. Dönthetünk bárhogy, csak annyi változik, hogy azonnal, vagy egy vargabetű után jut ugyanoda a sztori. Megmenthetünk bárkit, csak annyi lesz más, hogy most, vagy két részen belül halálozik el. A második évad végével is tuti azt csinálják majd, hogy kiválasztják azt az egyetlen befejezést, amihez mind a három verzióból el lehet jutni, és onnan folytatják a harmadik részt (már ha egyáltalán Clementine sztoriját folytatják)
8.
8.
#6: Eddig sem tetszett, szóval óvatosan a hype-al :DDD
7.
7.
godach
#6: Biztosan jó lesz, hiszen a Telltale készíti -->el is ronthatják :hmmm:
6.
6.
Yanez
Bármiféle TWD is lesz az, biztosan jó lesz, hiszen a Telltale készíti. Aztán ki tudja, még el is ronthatják, ha receptet váltanak.
5.
5.
GMatyi
#1: 2014 augusztusában zárták le a 2. évadot :D
4.
4.
azureknight0715
A 2. évad baszottul jo volt. Főleg a vége minden olyan történést hozott magával ami hirtelen jött és nagyon durván hatott az érzelmekre. Sajnálom hogy nem lesz 3. Évad
3.
3.
petimanus
#1: Már rég. Úgyhogy mehetsz nyugodtan, már egy jó pár hónapja befejezték a 2. évadot : D
2.
2.
PaulMarloW
legyen már harmadik évad basszus ne más jöjjön
1.
1.
godach
Akkor nekikezdhetek a játéknak? Az S01 10+ végigjátszása után, megfogadtam az S02-re várva, hogy nem kezdek neki míg be nem fejezik. Én nem csinálok magamból idegroncsot.
Tehát, akkor a második évadot lezárták?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...