H1Z1 - a játékosok félnek a sötétben

  • Írta: zoenn
  • 2015. május 14.
  • Érdekesség
Link másolása
Nagyon furcsa jelenséggel szembesülhetünk a H1Z1 szerverein. A Daybreak Game Company fejese, Jon Smedley szerint a játékosok nem szeretik az ingame éjszakát, így ha leszáll az éj, egyszerűen kilépnek az MMO-ból.

Jon Smedley, a Daybreak Game Studios (korábban Sony Online Entertainment) vezetője a Redditen számolt be arról a furcsa jelenségről, amely az utóbbi időben mindennapossá vált H1Z1-ben. A játékosok egyszerűen kijelentkeznek az MMO-ból, amikor éjszaka van.

Az MMO-ban természetesen váltják egymást a nappalok és az éjszakák, utóbbi napszakot a többség rühelli, mert túl idegőrlő és sötét. 

Noha a fejlesztők célja az volt, hogy éjjel is szórakoztató legyen a játék, ám az adatok magukért beszélnek. A csapat azt fontolgatja, hogy hamarosan kizárólag nappali PvP-szervereket állít hadrendbe, hasonlóan az ArmA-hoz.

Ez persze nem azt jelenti, hogy az éjszakákat végképp eltörlik, Smedley hangsúlyozta, hogy a stúdió csupán kísérletezik, döntés még nem született. Néhány felhasználó azt javasolta, hogy legyenek rövidebbek és világosabbak H1Z1 éjszakái.

Reméljük, hamarosan finomítanak a játékmeneten a srácok - a játék jelenleg Early Access-státuszban leledzik.

11.
11.
csoki-gt
xdddddddddddddddddddddddddddddd
10.
10.
-Cash-
Hát akkor gyújtsanak gyertyát, vagy egy fuckya-t.
9.
9.
Dreadlox
Ez sose fog kijutni az Early Accessből...
8.
8.
biohazard rex
Pedig pont éjszaka lehet jókat raidelni :d
7.
7.
The_Edge
Csak nyomják fel a gammát!!!
3.
3.
mestermagyar
Rustban is van éjjel. Mi viszont kihasználjuk, mert nappal nehezebb gyűjteni, vagy eljutni valahova.
2.
2.
TryGun
#1: de unom már az ilyet mikor valaki ahelyett hogy gondolkodna levonja a tévhiteit ugyanis elég valószínűleg hogy ha úgy is fogalmaztak volna a fejlesztők hogy "félnek" a játékosok akkor azt poénnak szánták , de szerintem csak a cikk írója fogalmazott így hogy érdekesebb legyen első pillantásra a cikk.... úgyhogy a lehet ne durcizzunk már itt ilyen hülyeségek miatt
1.
1.
Az gondolom senkiben nem merult fel, hogy nem felnek hanem pusztan valami miatt jatszhatatlan, vagy nem szorakoztato, esetleg idegesito?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...