Overwatch - Mercy is színre lép

  • Írta: Shifty
  • 2015. május 15.
  • Érdekesség
Link másolása
Azok után, hogy a Blizzard lerántotta a leplet Zenyattáról, a robot szerzetesről, ma bemutatkozott az Overwatch következő játszható hőse, Mercy, aki védőszentként vigyáz mindenkire.

Dr. Angela Ziegler, vagyis Mercy mindenki oltalmazója, mindazok védőszentje, akinek szüksége van a segítségre. Egy páratlan gyógyító, egy briliáns tudós és rendíthetetlen híve a békének.


Ziegler eredetileg egy svájci kórház sebészeti osztályának a vezetőjeként dolgozott, egészen odáig, amíg hihetetlen áttörést ért el az alkalmazott nanobiológia területén. A felfedezése révén radikális fejlődés lett elérhető a betegségekkel és sebesülésekkel szembeni veszélyek ellen. Ez a felfedezés már az Overwatch figyelmét is felkeltette, és mivel megrögzötten hisz a békében, hősnőnk lehetőséget látott a csapatban, aminek a segítségével sokkal több életet menthet meg, mint orvosként.

A Blizzard 17 év után jelentkezik teljesen új IP-vel. Hogy a kompetitív multira kihegyezett Overwatch megállja-e a helyét, az remélhetőleg még idén kiderül egy bétateszt keretében.

2.
2.
Nicodemus
Mercy has no mercy
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...