Star Wars: Battlefront - újabb kép a Sullustról

  • Írta: Shifty
  • 2015. május 26.
  • Érdekesség
Link másolása
Újabb képen pózol a novemberre időzített Star Wars: Battlefront egyik biztos helyszíne, a Sullust, ahol a birodalmiak a Halálcsillag megépítéséhez szükséges nyersanyagot bányásszák.

A Sullust az egyik olyan biztos helyszín lesz majd a Star Wars: Battlefrontban, amit a filmekből még nem ismerhettünk. A tizenkét pálya legzordabb helyszínének ígérkező bolygó éles, fekete sziklákkal, vörös lávával, türkiz tavakkal és gomolygó fehér füsttel kemény terepviszonyok közé szorítja majd az egymásnak feszülő csapatokat. Állítólag a birodalmiak a Sullust nyersanyagait a Halálcsillag építéséhez használják fel, így talán nem véletlen, hogy a legújabb kép hátterében csillagrombolók láthatóak.


A Star Wars: Battlefront november 17-én jelenik meg, egy hónappal The Force Awakens premierje előtt PC-n, Xbox One-on és PS4-en. 

5.
5.
PS4jacksony
Ha valóban megjelenik novemberben,már illő volna gameplayt is mutatni....De nem mutatnak...Baljós árnyak !
4.
4.
Csak nekem tűnik morbid gondolatnak, hogy csillagrombolókkal bányásznak szenet ? :DDD
3.
3.
Eddie Krueger
Engem már az első infókkal elvesztett az EA (immáron sokadik játékuknál). Talán megjelenés után hosszú évekkel megveszek valami Platinum kiadást, remélhetőleg az összes DLC-vel, aminek már az alapjátékban benne kellene, hogy legyen. Ha pedig nem lesz ilyen, hát, még mindig ott a 2-es, amivel remekül szórakozok, amikor néha letöltöm a Steamről.
2.
2.
Simonus18
Már nem azért, de nem ott kéne már tartani, hogy minimum gameplay részleteket mutassanak be? Vagy az hiú ábránd?
1.
1.
DON GONDOCS
Kíváncsi leszek mennyi megközelíthető csillagromboló lesz az égen.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...