Figureheads - mechás lövölde a Square Enixtől

  • Írta: fojesz
  • 2015. június 8.
  • Bejelentés
Link másolása
Új játékot mutatott be a Square Enix, a Figureheads egy free-to-play, kizárólag PC-re készülő mechás akciójáték, amiben természetesen a többjátékos mód kapja a főszerepet. Egyelőre nagyon japánnak tűnik.

Értjük ez alatt azt, hogy tippünk szerint a Square Enix egyelőre kizárólag a japán piacra szánja a Figureheadset, de mivel semmi konkrétat nem mondott még a témában, nyitva hagyjuk az esetleges nyugati debüt lehetőségét is.


A Figureheads egyébként egy PC-exkluzív, free-to-play akciójáték lesz, amiben 10 játékos csaphat össze mechákkal. A történet szerint tulajdonképpen egy sportágról van szó: miután a huszadik század végén meteoritok pusztították el a Földet, az emberiség a föld alá menekült, hogy életben maradhasson a kövekből felszabadult mérges anyagok mellett. A felszínt különböző (távirányítású) robotokkal vették kezelésbe, néhány unatkozó fiatal azonban kitalálta, hogy az is rendkívül szórakoztató, ha egymásnak ereszthetik ezeket - a BOTGame azóta önálló iparággá nőtte ki magát ebben a posztapokaliptikus világban.

A Square Enix szerdára ígért további infókat a játékkal kapcsolatban.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...