E3 2015: Folytatódik a Garden Warfare - frissítve!

  • Írta: zoenn
  • 2015. június 15.
  • Videó
Link másolása
Igazak voltak a pletykák, tényleg készül a Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2, ráadásul már tavasszal rátehetjük a mancsunkat - elsőként az EA Access programjában résztvevők. Befutott az első előzetes is.

A Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2 tavasszal érkezik, árulta el az Electronic Arts egyik fejese, Peter Moore a Microsoft konferenciáján. Az úriember szerint ez lesz a legőrültebb és legviccesebb shooter, amivel eddig játszott, az első kedvcsináló alapján tényleg igaza van.

A játék a valaha szebb napokat látott Zomburbiában játszódik, még több karaktert kapunk benne, köztük egy napszemüveges, kamerába kacsintó narancsot is, míg a zombik mechákat is harcba küldenek.

A játékot elsőként az EA Access program keretében próbálhatják ki az előfizetők.


Apropó, EA Access! A kiadó turbózott picit az Xbox-exkluzív szolgáltatásán, és bejelentette, hogy a héten a Titanfall is bekerül a rendszer "ingyenes" játékai közé, a nyár végén pedig az új Dragon Age is követni fogja. A héten egyébként kódolatlan napokat tart a cég, elég egy Xbox Live Gold-előfizetés is az EA Access kipróbálásához.

Update! Az EA konferenciáján kaptunk egy gameplay demót is, itt ráadásul azt is elhintette a cég, hogy egyjátékos mód is lesz a játékban.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...