E3 2015: Xbox One-on is lesz Early Access

  • Írta: fojesz
  • 2015. június 15.
  • Bejelentés
Link másolása
A Microsoft is bevezet egy, a Steam Early Accesshez hasonló rendszert, és itt nem jövő időben beszélünk: az Xbox Game Preview első jelöltjei, köztük az Elite: Dangerous, már el is érhetők.

Xbox Game Preview néven rajtol el a Microsoft válasza a Steam Early Accessre. A két kezdeményezés lényegében ugyanazt tudja: még fejlesztés alatt álló játékokat vásárolhatunk meg, így hamarabb hozzájuthatunk egy-egy ígéretes címhez, és a fejlesztőket is támogatjuk mind anyagilag, mind visszajelzések terén.

A Microsoftnak viszont az Early Access egyik komoly problémájára is van válasza: minden Game Preview-címhez elérhető lesz egy ingyenes próbaverzió is, így a vásárlás előtt a saját tapasztalataink alapján tudunk dönteni arról, hogy kell-e nekünk az adott cím.

A Game Previewban öt játék biztosan szerepel már: az Elite: Dangerous és a The Long Dark Xbox One-os változata már most elérhető, hamarosan pedig a Shelter és a DayZ is megjelenik benne.

Az ötödik cím a DayZ készítőjének, Dean Hallnak az újdonsága: az ION-ról egyelőre nem sokat tudunk, de az biztos, hogy az MMO a távoli jövőben játszódik majd, amikor az emberiség meghódítja az űrt. Hall szerint az a céljuk, hogy egy kész univerzumot adjanak át a játékosoknak, utána pedig már csak rajtuk múljon, hogy hova terelgetik azt. Íme, a trailere:

2.
2.
anarchoid
"...The Long Dark Xbox One-os változata már most elérhető..." en nem latom hol elerheto meseljetek ;)
1.
1.
simon 555
Nem tudom ennek örülni kellene e.
Az meg no comment, hogy a DayZ még félig sincs kész, de a csávó már új játékot csinál...
Van egy olyan érzésem, hogy a DayZ soha nem jelenik meg.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...