E3 2015: Optimalizált lesz a PC-s AC: Syndicate

  • Írta: zoenn
  • 2015. június 20.
  • Hír
Link másolása
Az elmúlt évben a Ubisoftot számos bírálat érte, amiért félkészen küldte a boltokba a PC-s Assassin's Creed: Unityt (és a konzolosokat is), ám idén máshogy lesz. Ezért is fog késni a Syndicate számítógépes portja.

A Ubisoft javítani szeretné a renoméját, ezért visszatér a korábban alkalmazott sémához: magyarán az Assassin's Creed: Syndicate PC-s verziója ismét pár héttel a konzolos változat után érkezik majd.

Tavaly a Unity esetében mindhárom verzió egyszerre landolt a boltokban, s ez lett a veszte: a PC-s változat egy optimalizálatlan bughalmazként vonult a köztudatba - a játékosok le is szedték a keresztvizet a kiadóról. Ráadásul pár hétbe beletelt, mire több javítás után játszható verziót kaptunk.

Az Assassin's Creed: Syndicate esetében ez máshogy lesz. A játék kreatív direktora, Marc-Alexis Côté az E3-on adott interjújában elmondta, hogy a PC-s verzión egy külön belsős csapat dolgozik és "ragyogni fog". A cél az, hogy már a megjelenés napján kifogástalan legyen, ezért is fog később megjelenni, mint a PS4-es és Xbox One-os port. Ez utóbbiak október 23-án kerülnek a boltokba, míg a PC-s "kicsit később", de "érdemes lesz rá várni".

Côté megesküdött arra, hogy a stúdió "nagyon keményen optimalizálja" a játékot és "sokkal simábban fut majd" több konfiguráción is.

Mégis mennyit kell várnunk az Assassin's Creed: Syndicate windowsos verziójára? Szerencsés esetben csak egy-két hetet, de mindenképpen befut majd 2015 vége előtt.

35.
35.
Grabowsky30+
Azt gondolná a jóhiszemű vásárló, hogy a világ egyik legnagyobb kiadója, a világ egyik legnépszerűbb játékának a folytatását bugok nélkül optimalizálva adja ki és ebben semmi hír nincs, de sajnos ennek már örülni kell ha nem kapásból akarnak hülyének nézni mindenkit! Ubi szerintem nagyon sok embernél elvesztette a bizalmat! Nagyon kíváncsi lennék a következő AC és a Unity előrendelések alakulására!
32.
32.
logic5
#31: Ubiszoft.. Nem is tudom mit vártok :D
31.
31.
Adon_trollface
Szánalmas hogy ezt be kell jelenteni. Biztos én vagyok a gyökér,de alap dolognak kéne legyen hogy ne egy optimalizálatlan,bughalmazt adjanak ki...
29.
29.
dcba
Mindig elhisszuk az ilyet, h tuti minden rendben lesz a PC verzioval. Mint pl Ed Boon is olyan meggyozodessel hazudott Angry Joe szemebe amikor kozolte, h az MKX Pc verzioja Awesome lesz es just as good as the console version aztan egy akkora szemettenger lett, h kirugtak a HVSt es rallitottak a qulocot. Borzalmas, h a mai vilagban az ilyen meg van engedve, h kiadjanak minden szemetet majd ha nem tudjak rendberakni, akkor fogadkoznak, h na majd a kovetkezo jo lesz es sorry amiert az elozo nem sikerult.

En nem jatszottam a Unityvel, mert unom mar az egesz AC szeriat, de ki lett vegul javitva a jatek, vagy hagytak a fenebe az egeszet?
28.
28.
Blueberry
*remélem (kéne már az a szerkesztés)
27.
27.
Blueberry
Az is gta klón,itt a jármű használat a lényeg :) az a cilinder nagyon ótvar,remél ebben hasónlítani fog a unity-re (a karakter testreszabhatósága)
26.
26.
KeXxX
#24: Ha jól emlékszem a GTA-ban nem volt lovaskocsi, de az RDR-ben igen! :D
25.
25.
moonborn
Marad a novemberi megjelenés,de minek próbálkoznak egyáltalán,kiváncsi vagyok most is úgy el-e fognak fogyni az extra kiadások mint minden évben
22.
22.
Skandara
#19: zsebre rakja a sapit, és felveszi a csukját. (nem vicc.)
21.
21.
Sidonyke
Megmosolyogtat, hogy ennek már hírértéke van. :D
20.
20.
Persze, először összerakják a konzolos verziót, és majd utána kezdik "nulláról" átírni PC-re. Tavaly azért jöttek ki együtt, mert szartak rá, milyen lesz, egyszer viszont az is lehetne az oka, hogy időben elkezdenek vele foglalkozni. Érdekes módon a prev-gen verziót 2 és fél év alatt csak gatyába tudták rázni, a Rogue optimalizációjával semmi gond nem volt. Na mindegy, továbbra is bosszant ez az egész, 10 éve még az Ubi neve számomra a minőséget jelentette..
19.
19.
Blueberry
Hát,majd megnézem (youtube-on tuti lesz gameplay )nekem teccik ;) +mi van az ikonikus csukjával?
18.
18.
godach
#17: Én a Day1 Patchet is előrendeltem ;)
17.
17.
DON GONDOCS
Előrendelve a collectors edition XD
16.
16.
PaulMarloW
remélem tényleg jó lesz optimizálva
15.
15.
roli33
Nem győztek meg az E3-on. Idén is kimarad az AC. A főhős olyan semmilyen, a koncepció ugyanaz, nincs jelen szál (vagy igen?), az Ezio trilógia óta pedig aláfestő zene sincs játék közben. Az a soundtrack alapból megadja az AC hangulatot, de ez a lovaskocsis gameplay amit levetítettek, nagyon gyengére sikerült az erős mezőnyben. Talán majd egy japán vagy egy egyiptomi AC...
14.
14.
biohazard rex
#13: 3-nál váltottak Anvil Engine-ről, Anvil Engine Next-re :d (kb mint egy unreal 3-4)
13.
13.
johnprice
#12: Arról nem is beszélve, hogy már az első rész óta ezt a motort használja a sorozat.
12.
12.
crytek
#10: Nem bughalmaz az. Roguenak is ez a motorja elvileg mégis 65* jobban fut.
11.
11.
mestermagyar
Most jönnek a szokásos körök, melyekben hazugságokkal és hablattyal spammelik tele a híroldalakat naponta 2 hírrel.
10.
10.
LAZLOW20
#7: +1!Ideje lenne már lecserélni az Anvil nak nevezett bughalmazt,de már szerintem az egész AC (anno nagy kedvencem volt)széria elég izzadság szagú.
9.
9.
crytek
Dx12-re tegyék át azt kész.
Mondjuk még egy olyan fost mint a Unity optimalizáció terén nehéz volna csinálni.
8.
8.
DarkLord
Szombati buli előtti vicc, hogy jobb legyen a hangulatunk estére? Alapozás helyett egy ilyent benyomtak most nekem vénásan azt nem is kell innom már THX UBI hiszünk bennetek!
7.
7.
Galdech
Motorcsere és el is hiszem. Ubisoft az utóbbi időben lekvár PC fronton sajnos. Hanyagolom is a termékeit, pedig AC egyik kedvenc sorozatom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...