Free-to-play lesz a Blade & Soul nyugati verziója

  • Írta: zoenn
  • 2015. június 24.
  • Hír
Link másolása
Négy évvel a dél-koreai premier után a nyugati piacon is megjelenik Blade & Soul. Az NCSoft megerősítette, hogy az MMORPG nálunk free-to-play modellben lát napvilágot. Ősszel indul a zárt bétateszt.

Ahogy arról májusban beszámoltunk, négy év után nyugaton is megjelenik Dél-Korea egyik legsikeresebb MMO-ja, a Blade & Soul. A várakozásoknak megfelelően az NCSoft megerősítette a free-to-play modellt, magyarán a kiadó többi alkotásához (Aion, Lineage II) hasonlóan ez a játék is támogatja az NCoin-féle mikrotranzakciókat. 

Ezt a valódi pénzért megvásárolható kreditet fordíthatjuk kényelmi cuccokra, élelmiszererekre, extra karakterslotokra, kosztümökre és petekre. Ha ez nem lenne elég, vásárolhatunk prémiumtagságot is, amiért extra XP, jobb Windwalk képesség és jövedelmezőbb loot jár majd. 

A Blade & Soul zárt bétateszje ősszel indul. Itt az új trailer: 

11.
11.
kopic
#10: "Én tisztelem és kedvelem őket, de képtelen lennék ott élni."
En is pont ugyan igy gondolom.
10.
10.
Hab
#8: Hát a Japán nem éppen egy befogadó nép. A turistákkal kedvesek, de ha ott akarsz élni nagyon fel kell kötnöd a gatyádat. Az az élet nem európaiaknak való szerintem. Én tisztelem és kedvelem őket, de képtelen lennék ott élni.
9.
9.
Prax
#8: Logikus, japán véletlen sem az egyik legzárkózottabb, xenofób országok egyike.
https://www.youtube.com/watch?v=OFQQALduhzA
8.
8.
Thor Vath
Én meg szívesen laknék japánban, sokkal nyitottabban és őszintébben viszonyulnak ezekhez a témákhoz (is), mint a képmutató és egymást megbélyegző európaiak...
7.
7.
Dreadlox
BLack Dessert elött lehet kipróbálom, már elavult számomra.
6.
6.
Shannaro
#4: Nem csak a japán férfiaknak, de a nőknek is. A túlzott munkamánia miatt nem marad idejük levezetni a feszültséget, és ez sok, a nyugati ember szemében szélsőségesen furcsa dolgokat hoz ki a keletiekből. Én nem ítélem el őket, de nem is védem. Ahány ház...
5.
5.
Stranger
A perverz stílus egy dolog, de már alapból gagyi a karakterek megjelenése meg ez az ugrabugra. Kár hogy egy ilyen MMO-ba ölnek annyi pénzt és időt. Egyébként durva grafikája van ahhoz képest, hogy egy 4 éves MMO.
4.
4.
Prax
#3: Azt eddig is tudtam, hogy a japán férfiaknak nem igazán van nemi élete, ezért van a sok barátnő szimulátor meg a randi szimulátorok, ezt pl. a game theory csatornáján feszegették. Pár hete egy olyan dokut láttam, hogy vmi ázsiaiak, asszem kína egyik tartományában a halott számára egy egész hetes bulit szerveztek, stripperekkel, bandákkal, úgy mindenestől.
(nekem már félig-meddig készen van a nem beszámítható/trollok/nagyon buta tagok listája itt gk-n :D de megtartom magamnak, minősítik magukat eleget. )
3.
3.
petimanus
Azt hiszem, hogy 2012-óta várom a nyugati verziót...Átportolják? Hiszem, ha látom...

#2 Kultúra kérdése. A keleti RPG-k keleti kultúra igen más standardokat hagy meg szexualitás terén. Sok a nyugatiak számára ismeretlen fétis. Némelyik különösen megbotránkoztató, azonban igen érdekes téma a szociológiai geek-eknek a téma, ha ezeknek a társadalmi okait vizsgálja az ember. Akinek nem érdekes, hogy elgondolkodjon, mi okozza az ennyire más szexuális szemléletet, annak egyszerűen botránkoztató a dolog és meg is értem, számomra is. Szóval, mielőtt valami nagyon korea-japán védelmező betámadna, mint a net többi bugyraiban szokás ilyenkor, mindenki a saját kultúrális köréből meríti az erkölcsi normákat és igen is a nyugati értékrendben ezt zavarónak tartják az emberek, pláne amikor a nők szexualizálása ellen heves viták zajlanak. Ha meg nem lesz ilyen "betámadás", akkor örülök, hogy ebbe nem kötözködnek az itteni trollok.
2.
2.
Prax
Engem a hideg kiráz az ilyen játékoktól. Kezdésnek ott van az a kislány féle furry f@g, milyen réteg lehet vevő ilyenre? A másik ilyen a tera, ott a női karakternek amit kezdtem kint van végig a segge, de ott is vannak még elég (számomra) beteg dolgok. Lehet velem van a baj.
1.
1.
Shannaro
Érdekesnek tartom, hogy ingame látvány terén ezek a koreai játékok elég szépen ki vannak dolgozva, viszont sohasem látni egy játéknál sem egy épkézláb cinematic trailert. A nyugati játékok viszont eszméletlen "filmes" előzetesekkel tudnak megörvendeztetni, még egy WoW is, aminek a megjelenítését borzasztóan elavultnak tartom. Keleti barátaink vehetnének példát ezen a téren.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...